K1 i Boks

Poznato vrijeme i mjesto konferencija za novinare na kojima će se suočiti Mike Tyson i Jake Paul

Jake Paul (lijevo) i Mike Tyson (desno)

 ScreenShot Netflix instagram
Konferencije za novinare nećemo morati dugo čekati, a uskoro i ulaznice kreću u prodaju

Nestrpljenje raste! Jedva čekamo vidjeti borbu između boksačke legende, Mikea Tysona, i YouTube zvijezde, Jakea Paula. Uskoro ćemo, u razmaku od samo tri dana, vidjeti čak dvije konferencije za novinare na kojima će spomenuti borci promovirati svoju borbu u srpnju koju ćemo moći pratiti putem Netflixa.

Osim Tysona i Paula, borkinje sunaslovnog meča, Katie Taylor i Amanda Serrano, također će se susresti na medijskoj konferenciji kako bi promovirale svoj nadolazeći meč.

Prva konferencija za novinare će se održati 13. svibnja u Apollo Theatreu u New Yorku, a druga će biti održana 16. svibnja u Arlingtonu, u Teksasu. Konferencije će biti besplatne za javnost i otvorene prema principu ‘tko prvi dođe, ima mjesto‘. Osim što će biti otvorene za javnost, bit će i besplatno emitirane uživo na YouTube kanalu ‘Most Valuable Promotionsa‘ i Netflixovim YouTube i ‘X‘ (Twitter) kanalima.

Ove konferencije su organizirane samo nekoliko dana prije nego što karte kreću u prodaju. Gledatelji će ulaznice moći kupiti od 16. svibnja u 12 sati po američkom istočnom vremenu (20 sati po našem vremenu). To daje novinarima, promotorima i borcima priliku da generiraju još više interesa za ovaj već vrlo očekivani meč. Borbu 20. srpnja gledat ćemo na AT&T stadionu, a očekuje se da će stadion moći primiti oko 80 tisuća gledatelja.

Linker
02. svibanj 2024 19:41