K1 i Boks

UFC zvijezda neće pratiti borbu Tyson-Paul: ‘To je zamišljeno kao zabava, ali ja ne bih uživao gledajući‘

Jake Paul i Mike Tyson

 Instagram/jake Paul
‘Treniranje za borbu ti daje zdravlje i samopouzdanje, ali meč mu nije potreban nakon svih udaraca koje je zadobio u karijeri‘

UFC zvijezda Tom Aspinall podijelio je svoje mišljenje o nadolazećoj borbi Mikea Tysona i Jakea Paula. Izjavio je da neće gledati meč zbog straha za boksačku legendu Tysona.

Tyson, koji će imati 58 godina kada zakorači u ring 20. srpnja, borit će se protiv Paula koji je 30 godina mlađi od njega.

Borbu ćemo po prvi put u povijesti moći gledati na Netflixovom "pay-per-viewu“, a priredba će se održava na AT&T stadionu koji ima kapacitet od 80.000 sjedala.

"Treniranje za borbu ti daje toliko discipline, zdravlja i samopouzdanja te sve pozitivne stvari, tako da ako Tyson trenira to je fantastično, stari s godinama, ali još uvijek izgleda sjajno“, rekao je Aspinall.

"Iron Mike" nedavno je najavio da je odlučio prekinuti svoj podcast Hotboxin‘ s Mikeom Tysonom kako bi se prvenstveno mogao usredotočio na boks i posvetio treniranju.

Ranije se pričalo da će se u kavezu suočiti s kacigama, što je izazvalo podsmijeh na internetu.

Jedna od uključenih promotorica, Nakisa Bidarian koja je Paulova poslovna partnerica nedavno je odbacila tu tvrdnju, a i sam Paul također je progovorio o glasinama odbacivši ih bez sumnje.

"Što se tiče dobivanja šakom u glavu, nakon svih udaraca koje je zadobio tijekom godina, ja to radije ne bih gledao. Pretpostavljam da je sve to zamišljeno kao zabava, ali nije mi to privlačno. Siguran sam da će ljudi gledati, ali osobno ne uživam u ovakvim scenarijima", objasnio je Aspinall.

Linker
28. ožujak 2024 16:23