PREDVODE GA FELDER I HOOKER

(FOTO) UFC objavio odličan plakat za event u Novom Zelandu

23. veljače elitna svjetska MMA promocija ponovno stiže u Novi Zeland, ovaj put s "Fight Night" priredbom u najveći grad Auckland. Event će predvoditi veteran Paul Felder i velika domaća nada Dan Hooker dvobojem u lakoj kategoriji.
Felder vs. Hooker
 Screenshot

Službeni Twitter profil UFC-a za Australiju i Novi Zeland je u četvrtak otkrio i vizualni identitet ove priredbe. Očekivano, na plakatu dominiraju Felder i Hooker kao dvije najveće zvijezde i sudionici "main eventa".

Na priredbi ima još nekoliko vrlo zanimljivih dvoboja. Sunaslovna borba nudi obračun u poluteškoj kategoriji između Jimmyja Crutea i Michala Oleksiejczuka, a na priredbi ćemo vidjeti još dva vrlo zanimljiva imena. Poljakinja i bivša izazivačica u slamka kategoriji Karolina Kowalkiewicz ima tri poraza u nizu i mora spašavati UFC karijeru protiv Kineskinje Yan Yiaonan, a vidjet ćemo i nastup Khabibovog štićenika Zubaire Tukhugova, koji se proslavio sudjelovanjem u makljaži na UFC-u 229. Sve u svemu se radi o odličnoj Fight Night priredbi koju vrijedi ispratiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:26