K1 i Boks

Ahmed Krnjić upisao je pobjedu u boksačkom debiju, Branimir Malenica prekidom priskrbio dva pojasa

Branimir Malenica

 SCREENSHOT/YOUTUBE/UNIVERSUM BOXING
‘Bosanski čelik‘ tako je upisao prvu pobjedu u boksu

Bosanskohercegovački borac Ahmed Krnjić ove je subote, u nedostatku mečeva unutar ONE-a odradio boksački debi na Universum Boxing Night 10 priredbi. Protivnik mu je bio turski boksač Sinan Ozsahin, a pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca.

Tijekom cijelog meča Krnjić je vršio pritisak na svog protivnika, čak ga je i nekoliko puta slao u nokdaun, ali turski borac je sve preživio i uspio doći skroz do kraja predviđene četiri runde.

"Bosanski čelik" tako je upisao prvu pobjedu u boksu, a sada treba vidjeti hoće li nastaviti karijeru u tom sportu ili će ubrzo moći nastaviti s kikboksom ako dobije meč u ONE Championshipu. U svakom slučaju, čestitamo!

Podsjećamo, ovu je priredbu originalno trebao predvoditi Luka Plantić kad bi napao WBC International titulu u supersrednjoj kategoriji protiv Ivana Zucca, ali je bio primoran otkazati meč zbog bolesti te bismo uskoro trebali saznati novi datum borbe.

Kasnije su borbu odradili i Branimir Malenica te Ahmed Đananović, a Malenica je slavio prekidom u petoj rundi te postao vlasnikom WBC International Silver pojasa u poluteškoj kategoriji, kao i WBC-ovog mediteranskog pojasa.

Prijenos ove priredbe možete besplatno pratiti na YouTube kanalu organizacije:

Linker
19. svibanj 2024 17:23