K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Antonio Plazibat i Aleksandar Rakić jurišaju prema prilici za napad na titulu!

Jan Blachowicz, Aleksandar Rakić

 Ufc
Očekuje nas pet velikih evenata ovaj vikend

Ovu subotu nas čeka večer u kojoj ćemo moći još jednom gledati našeg najboljeg kickboksača Antonia Plazibata kako juriša prema svjetskom vrhu i napadu na titulu, te najboljeg srpskog MMA borca Aleksandra Rakića koji svoju priliku za napad na titulu traži protiv bivšeg prvaka Jana Blachowicza. Boksački fanovi također će doći na svoje kroz revanš između Jermella Charla i Briana Castana, a moći ćemo pogledati još jedan ekshibicijski meč Floyda Mayweathera.

UFC Fight Night: Jan Blachowicz vs. Aleksandar Rakić

Srpski borac Aleksandar Rakić vraća se u Octagon nakon 14 mjeseci i dvije pobjede u nizu, a dočekat će ga bivši prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz. Poljak je pojas obranio samo jedanput protiv prvaka srednje kategorije Israela Adesanye, a krajem prošle godine mu ga je preoteo Glover Teixeira.

Gdje: UFC APEX, Las Vegas United States

Kad: Noć sa subote (14.05.) na nedjelju (15.05.). Preliminarni dio započinje u 01:30h, a glavni dio starta od 04:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Floyd Mayweather, Jr. vs. Don Moore

Jedan od najboljih boksača svih vremena, neporaženi Floyd Mayweather vraća se u ring ovoga puta u ekshibicijskom meču protiv umirovljenog boksača Dona Moorea.

Gdje: Dubai's Burj Al Arab Hotel.

Kad: Subota (14.05.). Glavni dio večeri starta u 20:00h, a dvojac se u ringu očekuje oko 23:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Jermell Charlo vs. Brian Castaño 2

Gotovo godinu dana prošlo je od njihovog prvog ogleda koji je za vršio neriješeno, a po mnogima je Charlo trebao izgubiti taj meč. Revanš se odgađao zbog Brianove ozljede bicepsa, a sada je sve spremno za njihov novi okršaj.

Gdje: Dignity Health Sports Park in Los Angeles, California.

Kad: Noć sa subote (14.05.) na nedjelju (15.05.). Glavni dio večeri starta u 03:00h, a dvojac se u ringu očekuje oko 05:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Glory 80 Studio event: Antonio Plazibat vs. Tarik Khbabez

Na ovome eventu održat će se samo tri borbe, među kojima će biti i borba našeg najboljeg kickboksača Antonia Plazibata koji će odraditi revanš protiv Marokanca Tarika Khbabeza. Antonio ga je već jednom uvjerljivo pobijedio, ali iz nekog razloga čelnici Gloryja su odlučili da bi trebali odraditi revanš.

Gdje: Arena TBD. The Netherlands

Kad: Subota (14.05.). Event starta u 15:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

BELLATOR 281: Michael "Venom" Page vs. Logan Storley

Popularni "Venom" se vraća borbama nakon što je prije nešto više od pola godine osvetio jedini poraz u karijeri protiv Douglasa Lime, a nasuprot njega ovoga puta naći će se Logan Storley, borac koji je u devet nastupa za Bellator upisao samo jedan poraz. U sunaslovnoj borbi večeri sastat će se bivši UFC borac Lyoto Machida i Fabian Edwards.

Gdje: THE SSE ARENA, WEMBLEY, LONDON, ENGLAND

Kad: Petak (13.05.). Preliminarni dio započinje u 18:00h, a glavni dio starta od 22:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 10:39