K1 i Boks

Derek Chisora o tome koliko će se još boriti: ‘Želim nekog nevjerojatnog protivnika, ostalo mi je ovoliko mečeva‘

Filip Hrgović i Derek Chisora

 SCREENSHOT (YOUTUBE, MATCHROOM BOXING)
Borio se 47 puta i upisao 34 pobjede, što dovoljno govori o rezimeu

Duga karijera Dereka Chisore nastavit će se do 2024. godine, a možda i kasnije, dok Britanac otkriva koliko mu je borbi preostalo.

Chisora ​​je 29. prosinca napunio 40 godina, a već je 16 godina profesionalni borac. U tom vremenu borio se 47 puta, ostvario 34 pobjede i 13 poraza uključujući nekoliko prekida.

Neke od tih borbi postale su teške za gledanje obožavateljima Chisore, uključujući nadmetanja protiv Tysona Furyja tri puta, Josepha Parkera dvaput, poraz nokautom od Dilliana Whytea i veliki poraz od Vitalija Klička prije više od 10 godina.

Međutim, postigao je pobjede protiv Geralda Washingtona, Kubrata Puleva i Davida Pricea. Govoreći za iFL TV, Chisora ​​je nedavno ponovo upitan koliko će dugo ostati.

"Imam još tri borbe pred sobom, ali upravo sada sam razgovarao s Turki Al-Sheikhom i rekao mu da mi da pravu ponudu i borit ću se s kim god treba."

Kada su ga tjerali da navede imena, ostao je škrt na riječima, ali je naveo svoju sklonost dijeljenju plakata fantastičnih borbi na svom Instagramu.

"Vidjet ćete me da lijepim postere i znat ćete koga želim."

Tada mu je rečeno da bi Amerikanac Jarrell Miller, koji je izgubio od Daniela Duboisa na "Danu obračuna", mogao biti dobar protivnik, ali Chisora ​​se nije složio s tim.

"Dubois ga je pretukao. Želim nekoga tko je nevjerojatan, tko je sjajan, želim faktor straha, želim biti nervozan, želim jače trenirati", kazao je.

Mnogi u sportu željeli bi vidjeti Chisoru da nastavi s pobjedničkim nizom, a to će moći tek kada dobije protivnika.

Linker
23. travanj 2024 11:15