K1 i Boks

Jake Paul najavio veliki event u kojem nastupaju on i Amanda Serrano

Jake Paul, Amanda Serrano

 Twitter(@jakepaul)
Uskoro bi trebao objaviti ime protivnika

Jake Paul se vraća u boksački ring 6. kolovoza (8.mjesec), kako je najavio na svojem Twitter profilu, a borba bi se trebala održati u Madison Square Gardenu u New Yorku. Protivnik za njegovu šestu profesionalnu borbu i dalje je nepoznat, ali sve više nagađanja govori o tome da se radi o Tommyju Furyju.

Iako je Paul nakon Tommyjeve posljednje borbe izjavio kako nije pretjerano oduševljen izvedbom niti činjenicom kako Tommyja nije došla podržati publika u velikom broju te zaključio kako Tommy nije adekvatan protivnik za neku veću zaradu, moguće da je promijenio mišljenje. Nagađalo se i kako će Anderson Silva biti taj s kojim će sljedeće ukrstiti rukavice u ringu, ali to je sada manje vjerojatno jer je Silva nedavno imao meč i ne zna se je li mu ovo dosta vremena za odmor i pripreme.

Paul se do sada pokazao kao prilično talentiran boksač nakon što je u svojoj profesionalnoj karijeri ostvario pet uzastopnih pobjeda. Od tih pet čak četiri je ostvario nokautom, a pobjeđivao je bivšeg Bellatorovog prvaka Bena Askrena i dvostrukog UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleya. Jake Paul je bio poznat javnosti i prije nego se okušao u boksačkim vodama zahvaljujući YouTube platformi.

Na posteru je također i svjetska prvakinja Amanda Serrano koja se vraća u super-perolaku kategoriju kako bi branila svoje titule protiv još uvijek nepoznate protivnice. Eddie Hearn je nedavno izjavio kako Amanda ne želi revanš protiv Katie Taylor, a sada je i jasno što stoji iza toga. Očito je u međuvremenu dogovorena nova borba, tako da će revanš s Taylor morati pričekati. Također je moguće da Hearn nije dao dovoljno dobru ponudu da ju Amanda i njezin menadžer Jake Paul prihvate.

Linker
30. travanj 2024 19:45