K1 i Boks

Jake Paul o potencijalnoj borbi protiv Conora McGregora: ‘Nema šanse da udara jače od Woodleyja‘

Jake Paul
 Screenshot (youtube, Jake Paul)
24-godišnjak vjeruje kako bi mu Irac predstavljao osjetno lakšeg protivnika nego Tyron Woodley

Nije nepoznanica kako Jake Paul sanja borbu protiv Conora McGregora. Iako youtuber nerijetko u zadnje vrijeme priča kako je vrijednost Conorovih dionica drastično opala nakon dva poraza u nizu protiv Dustina Poiriera, činjenica je kako je Irac i dalje uvjerljivo najveća MMA zvijezda na svijetu. Borba između ''Notoriousa'' i Jakea Paula privukla bi ogromnu pažnju, a niti jedan od Jakeovih dosadašnjih protivnika ne može parirati popularnosti Conora McGregora u borilačkim sportovima. Irac je nakon borbe Woodleyja i Paula na svom Twitter profilu napisao ''Slinim'', a Jake Paul se na konferenciji za medije nakon odrađene borbe dotaknuo toga ''tvita'' i Conora McGregora.

''Mi smo na putu ka puno većim borbama. Ja također slinim zato što se tek zagrijavam. Conor McGregor trenutno ima bitnijih stvari za fokusirati se. Ja imam pet pobjeda zaredom (Jake Paul ima četiri pobjede zaredom, op.a.), a njegov score je 1-3 u zadnje četiri godine. Dakle, tip se treba ostaviti svoje votke ili čega već njegov brand predstavlja. Mora se otrijezniti, vratiti u je**nu dvoranu, a onda se možemo je**no boriti.'', započeo je Jake Paul, a zatim je napravio kratku usporedbu Tyrona Woodleyja i Conora McGregora.

''Budimo iskreni, nema šanse da on (Conor) udara jače od Tyrona Woodleyja. On je lakši od Woodleyja i niži je od njega. Rekao sam i prije borbe, mislim da je Woodley teži protivnik od njega, pogotovo ako uzmemo u obzir smjer u kojem Conor ide. On je na putu ka dolje, a ja sam na putu prema gore. Vidjet ćemo.'', dodao je Jake.

Irac do sada nije pokazivao interes za sudjelovanjem u borbama ovakvog tipa, a poprilično kritičan bio je prema Floydu Mayweatheru kada je slavni boksač ugovorio borbu s Loganom Paulom. McGregor je tada rekao kako se radi o sramoti te da je tužno što Floyd pristaje sudjelovati u takvim borbama. Jake Paul za razliku od svog brata Logana ima ipak nešto impresivniji boksački rezime, posebice nakon pobjeda protiv MMA boraca Bena Askrena i Tyrona Woodleyja. Uspije li 24-godišnji youtuber povezati još nekoliko dobrih pobjeda, možda i privuče interes najveće UFC-ove zvijezde.

Linker
14. svibanj 2024 16:45