K1 i Boks

Mike Perry nakon samo 60 sekundi nokautirao je Thiaga Alvesa, a onda prozvao poznata UFC imena

Mike Perry

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Impresivno izgleda Perry u boksu bez rukavica, niže pobjede nad UFC borcima

Bivši UFC borac, Thiago Alves, izgubio je nakon svega 60 sekundi u borbi protiv "Kralja nasilja".

U protekloj noći u Los Angelesu, Mike Perry ostao je neporažen kao boksač bez rukavica nakon što je zadao snažni lijevi kroše koji je srušio Alvesa u prvoj minuti njihove glavne borbe na ‘BKFC KnuckleMania 4‘ priredbi. Alves nije mogao ustati natrag na noge unutar deset sekundi dajući Perryju pobjedu prekidom borbe.

Ovaj rezultat je najnoviji trijumf u onome što je obnova Perryjeve karijere nakon UFC-a. Sada drži omjer 5-0 u BKFC-u s pobjedama nad Julianom Laneom, Michaelom Pageom, Lukeom Rockholdom, Eddieom Alvarezom, i sada Alvesom.

"Moja najlakša borba do sada, baš kao što sam rekao da će biti," rekao je Perry tijekom svojeg intervjua poslije borbe. "Ja sam neosporni kralj borbi bez rukavica. Ja sam broj jedan. Fućkaš bilo koga tko misli drugačije. Ja sam kralj ovdje.‘‘

Nije iznenađujuće što je Perry prozvao nekoliko poznatih imena kao potencijalne sljedeće protivnike, posebnu pažnju je posvetio Darrenu Tillu.

‘‘Darren Till, dođi ovamo ili ću doći u UK," rekao je Perry. "Nate Diaz ima borbu s Jorgeom Masvidalom, istočna obala protiv zapadne obale. Hajmo bacat ruke. Nisam zavidan. Svi se trudimo ovdje. Ja se borim za svaki korak koji napravim."

Bare Knuckle Fighting Championship je promocija koja bilježi sve veći rast i popularnost, pogotovo sada kada je Conor McGregor postao njen suvlasnik. Puno poznatih bivših UFC boraca je nastupilo u BKFC-u, a izgleda da je Perry tu pronašao svoj pravi dom. S porastom popularnosti, mogli bismo uskoro gledati ‘‘Kralja nasilja‘‘ protiv nekih velikih imena na spektakularnim priredbama boksa bez rukavica.

Linker
01. svibanj 2024 08:13