K1 i Boks

Ngannouov trener: ‘Narativ da je Fury bio nespreman ne stoji. Ako svi govore da je trenirao...‘

Tyson Fury i Francis Ngannou

 FAYEZ NURELDINE/AFP/PROFIMEDIA Fayez Nureldine/afp/profimedia
Usto je dao svoje predviđanje meča Ngannoua i Anthonyja Joshue

Dewey Cooper, jedan od trenera Francisa Ngannoua odbacio je sve tvrdnje da Tyson Fury nije bio u potpunosti spreman suočiti se njegovim pulenom prošlog listopada.

Ova borba je bila Ngannouova prva koja mu je išla u omjer pobjeda i poraza, a bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji bio je uvelike otpisan od strane stručnjaka i fanova .

Preokrenuo je sve na nevjerojatan način kada je bacio Furyja u nokdaun u trećoj rundi i dobro se pokazao na putu do poraza podijeljenom odlukom.

Nakon toga, mnogi su rekli da Fury očito nije ozbiljno shvatio svoj trening kamp čak iako je sam rekao da se za Ngannoua pripremao jače i dulje nego za većinu borbi u svojoj karijeri. Cooper je za Fruity Slots rekao da je sve to "glupost".

“Sada svi znaju Francisovu razinu, ali on će rasti od prve borbe s Tysonom Furyjem. Ovaj narativ koji su mediji objavili da Fury dolazi nespreman je besmislica, njegov tata je rekao da je trenirao, Joseph Parker je rekao da je marljivo trenirao. Jesu li svi lažljivci? Ne mislim tako. Ne vjerujem da ga je olako shvatio, bila je to natjecateljska borba i mislim da se Fury dobro borio, samo nije bio spreman koliko je Francis jak, atletski građen, mentalno talentiran i izdržljiv, Mislim da je cijeli svijet to zaboravio", započeo je, a onda je rekao da očekuje završnicu nokautom kada se njegov pulen suoči s Anthonyjem Joshuom 8. ožujka.

"Očekujemo pobjedu u ovoj borbi, to nije ništa apsurdno ili smiješno, očekujemo pobjedu koja će najvjerojatnije doći nokautom", zaključio je.

Linker
30. travanj 2024 23:09