K1 i Boks

Oscar De La Hoya priznaje da je ‘izbjegao metak‘ otkazivanjem borbe protiv Vitora Belforta

 Oscar De La Hoya, Vitor The Phenom Belfort

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Kaže da se sve događa s razlogom

De La Hoya je bio blizu da prekine 13 godina odmora od natjecateljskog sporta kada dogovarao ekshibicijski boksački meč protiv bivše UFC zvijezde Vitora Belforta. Nekoliko dana prije samog meča De La Hoya je morao otkazati borbu jer je bio hospitaliziran nakon što se zarazio virusom COVID-19. Oscaru je 49 godina i sada je priznao za The MMA hour da je samoga sebe zavaravao kada je govorio da je u najboljoj formi od umirovljenja.

"On je jako talentiran. Koliko god da imamo godina, mi i dalje možemo udarati. To smo jasno vidjeli kada je nokautirao Holyfielda. Mislim da sam 'izbjegao metak'. Bio sam u sjajnoj formi ali moram priznati da sam zavaravao samoga sebe. Tijekom sparinga sam primao puno udaraca, ali sam bio uporan. Refleksi koje ste vidjeli na snimkama su legitimni. Bio sam brz i refleksi su mi bili odlični, no tijekom sparinga sam svejedno primao puno udaraca. Sve se dešava s razlogom."

Prisjetimo se, Evander Holyfield je prihvatio Belfortov izazov samo nekoliko dana prije i unatoč zabrinutosti fanova on je ipak nastupio. Belfort ga je nokautirao već u prvoj rundi, a De La Hoya sada priznaje da je imao sreće što se zarazio virusom.

"Drago mi je da se nismo borili jer Belfort je ogroman borac i nokautirao je Evandera Holyfielda, tako da se sve događa s nekim razlogom. Drago mi je da sam se izvukao i da se nismo borili, i sada mogu u miru sjediti i opustiti se dok promoviram svoje borce."

Linker
11. svibanj 2024 04:11