K1 i Boks

Paul nastavlja udarati po Dani Whiteu: ‘Osramotio sam cijelu vašu kompaniju‘

Jake Paul

 Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Napadi i provokacije prema UFC-u i njegovom predsjedniku bili su očekivani

Otkako se Jake Paul pojavio u svijetu borilačkog sporta, krenula je njegova netrpeljivost s Danom Whiteom. Paul koristi svaku priliku za provokaciju ili poruku bilo kakvog sadržaja upućenu predsjedniku UFC-a, dok je White na tu temu većinom kratak. Odnosno, najčešće završi tako da White nazove Paula nekom od riječi koju koristiš samo u slučaju osoba koje su ti izuzetno mrske.

U takvom odnosu naravno da je svaka Paulova prilika za provokaciju nešto što će on iskoristiti. Nokaut pobjeda protiv bivšeg UFC prvaka svakako je nešto na čemu Paul može graditi svoju priču. No, ovog puta okomio se na cijeli UFC, izjavivši kako ovakvim svojim izvedbama baca ljagu na cijelu najveću MMA promociju svijeta.

"Upravo sam nokautirao peterostrukog UFC prvaka i time sam osramotio cijelu tvoju kompaniju. Molim te, daj mi da se borim protiv Kamarua Usmana. Molim te daj mi Natea Diaza, daj mi Masvidala. Ma, daj mi Conora McGregora, jer sve ću ih osramotiti. Obećavam ti to Dana", rekao je Paul u kamere nedugo nakon meča protiv Woodleya, obraćajući se direktno Dani Whiteu.

White je nedugo prije toga izjavio kako nema namjeru gledati meč, budući da je sve što je potrebno vidjeti dobio u prvom meču. Tako da će teško Paul ovog puta dobiti neku povratnu reakciju.

Nije to bilo sve što je Paul izjavio. Na račun ove pobjede krenuo je dodatno graditi svoj imidž, s ciljem da dođe do meča protiv neke druge MMA zvijezde, meča kojim bi mogao ostvariti zaradu kakvu vjeruje da je sposoban. Imena koja je prozvao bi mu tako što uistinu mogla donijeti.

"On je peterostruki UFC prvak, a ja sam ga poravnao sa zemljom. Ben Askren nije udarač, Nate Robinson je košarkaš. No, činjenica da sam svoju snagu udarca potvrdio na legendi sporta, to je nešto što će ljudima biti zastrašujuće. Zbog toga su se Masvidal i Diaz ustali sa svojih mjesta te napustili dvoranu. Nisu htjeli da iskočim iz ringa i krenem prema njima. Ljude treba biti strah, ovo je bilo upozorenje", poručio je, još na kraju dodavši:

"Svatko je moja meta, nitko nije siguran. Sakrijte svoju djecu, sakrijte svoje žene. Ja sam poput Djeda Božićnjaka, spustit ću vam se niz dimnjak. I sve ću vas razj**ati."

Linker
18. svibanj 2024 08:07