K1 i Boks

Tyson Fury razočaravajuće: ‘Tužno je vidjeti da se okrenuo protiv mene, ali, što je, tu je, postat će gubitnik!‘

Tyson Fury

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Podsjetimo, borba s Ngannouom je na rasporedu krajem idućeg mjeseca

WBC prvak u teškoj kategoriji, Tyson Fury, podijelio je svoje mišljenje o Mikeu Tysonu koji trenira njegovog nadolazećeg protivnika, Francisa Ngannoua, uoči meča idućeg mjeseca, otkrivajući da je "tužan" zbog suradnje "Iron Mikea" s njegovim suparnikom.

Očekivalo se da će se Fury, koji je ime dobio po legendi boksačke teške kategorije, ove godine suočiti s Oleksandrom Usykom, ali nakon što su pregovori propali, odlučio se suprotstaviti bivšem kralju UFC-ove teške kategorije, Ngannouu. Prije nekoliko tjedana, Kamerunac je imenovao Tysona za svog trenera, želeći naučiti kako najbolje iskoristiti svoju ogromnu moć u ringu i upiti znanje od jednog od najboljeg boksača svih vremena.

U intervjuu za Sky Sports, Fury je tvrdio da mu je žao što vidi čovjeka po kojem je dobio ime da se okreće protiv njega i trenira čovjeka pokušavajući ga poraziti.

“Mislim da je to zapravo tužno. Čovjek po kojem sam dobio ime, legenda, mora ići protiv mene i onda izaći kao gubitnik, izgubivši od čovjeka koji je dobio ime po njemu. Mislim da je to tužno i mislim da bi on trebao biti u mom kutu, a ne u protivničkom kutu, ali posao je posao i razumijem da je to sve samo biznis. Bez obzira na to što podučava ovog tipa i koliko god boksačkih treninga odradi, svatko ima plan dok ne dobije udarac u lice i nisam siguran tko je to rekao, ali to je istina. Svi oni imaju plan dok ne dobiju udarac u lice.”

Podsjetimo, borba s Ngannouom je na rasporedu krajem idućeg mjeseca, točnije 28.10., a održat će se u Saudijskoj Arabiji, točnije Rijadu.

Linker
07. svibanj 2024 09:48