K1 i Boks

(VIDEO) Rockhold pokazao polomljene zube nakon meča s Perryjem: ‘Maknuo sam ‘bare knuckle‘ s liste‘

Luke Rockhold

 Instagram (luke Rockhold)
Bivši UFC-ov i Strikeforceov prvak srednje kategorije osvrnuo se na svoj poraz na BKFC 41 eventu

Na teži način se Luke Rockhold upoznao sa surovošću ‘‘bare knuckle‘‘ boksa, odnosno boksa bez rukavica. Bivši UFC-ov i Strikeforceov prvak srednje kategorije, svoj debi u boksu bez rukavica odradio je proteklog tjedna, a protivnik mu je bio Mike Perry, bivši UFC-ov borac.

Iako je Rockhold bio vidno fizički krupniji i mnogi ga smatraju boljim borcem od Mikea Perryja, ipak je Perry taj čija je ruka bila podignuta na kraju meča. ‘‘Platinum‘‘ kao da je stvoren za boks bez rukavica, jako lijepo se snalazi u tom sportu i Rockholda je porazio prekidom u drugoj rundi borbe.

Nije Luke više mogao nastaviti s borbom, a jedan od glavnih razloga zbog kojeg je odustao jest šteta na zubima koju mu je Perry napravio. Perry je Rockholdu polomio nekoliko zuba, a Luke se ubrzo oglasio na Instagramu, pritom pokazavši izgled svog lica nakon teškog meča protiv Perryja.

‘‘Što reći? Mogu maknuti ‘bare knuckle‘ sa svoje liste. Radi se o ludom sportu. Te male šake su me dohvatile, točno u prednja dva zuba. Možda mi je trebala brada, možda i bolji štitnik za zube. Bila je to dobra borba i šteta što je okončana na taj način. Mikey (Mike Perry), čvrsti gad. Čestitke i hvala mojim sponzorima i ljudima. Međutim, nisam gotov, ali dobro mi došle neke rukavice.‘‘, poručio je Rockhold u svojoj objavi na Instagramu.

Podsjećamo, Luke je u osmom mjesecu prošle godine odradio svoj posljednji nastup pod okriljem UFC-a. Tada je jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od Paula Coste i bio mu je to treći MMA poraz zaredom. Nakon toga je napustio UFC, točnije umirovio se neposredno nakon te borbe. Nije ipak puno prošlo prije nego mu se vratila žar za novim nastupima, a odlučio se okušati u boksu bez rukavica. ‘‘Karijeru‘‘ u tom sportu završio je nakon prvog nastupa, a preostaje nam vidjeti što slijedi za 38-godišnjeg američkog borca.

Linker
17. svibanj 2024 03:22