K1 i Boks

(VIDEO) Tyron Woodley i Jake Paul uspješno odradili službeno vaganje

Jake Paul i Tyron Woodley
 screenshot (YouTube, MMA Fighting)
Nisu velikih problema sudionici sutrašnje boksačke priredbe imali sa zadovoljavanjem potrebne težine

Dogovorena težinska granica boksačkog meča Jakea Paula i Tyrona Woodleya je 86 kilograma, točno na pola puta između poluteške i lakoteške/cruiser kategorije. Granica je to koju sudionici intrigantnog meča nisu premašili te su obojica odradili sve ono potrebno prije nego u noći s nedjelje na ponedjeljak uđu u ring. Preostalo je još ceremonijalno vaganje pred publikom, koja će se kasnije održati i na kojem će se dogoditi posljednje sučeljavanje pred meč.

Problema nije bilo niti kod preostalih sudionika vrlo zanimljivog programa. Tu su poznata imena poput Amande Serrano, Daniela Duboisa, Ivana Baranchyka i Tommyja Furyja, a ukupno se na programu nalazi pet mečeva. Naravno, Woodley i Paul sve predvode te je njihov meč onaj koji će prodati prijenose, no ono što će se dogoditi prije je svakako vrijedno pažnje svih fanova boksa.

Ispod teksta nalaze se rezultati, kao i video vaganja, na kojem možete vidjeti kako su sudionici i sudionice izgledali u tim trenucima. Na ceremonijalno će doći već puno opušteniji, budući da je preostalo samo ono glavno.

Paul vs. Woodley - Rezultati vaganja (u lb)

Jake Paul (190) vs. Tyron Woodley (189.5)
Amanda Serrano (124) vs. Yamileth Mercado (124)
Daniel Dubois (238) vs. Joe Cusumano (235.5)
Montana Love (141) vs. Ivan Baranchyk (140.9)
Tommy Fury (179) vs. Anthony Taylor (175)

Linker
16. svibanj 2024 01:15