Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: UFC se vraća, ONE donosi čak dvije priredbe u tjednu, a bori se i Petar Milas

Dern vs. Yan

 Ufc
Nastupit će i srpski kickboxač Rade Opačić

Nakon što je UFC pauzirao proteklog vikenda, ovog se vraća no u nešto mirnijem izdanju. Bellator donosi borbu za titulu u perolakoj kategoriji, a od regionalnih boraca nastupaju Rade Opačić i Petar Milas.

UFC Fight Night 211 – Dern vs. Yan

Event predvodi borba u ženskoj slamka kategoriji, a radi se o petorangiranoj Mackenzie Dern i šestorangiranoj Xiaonan Yan. Dern je u svom trenutno posljednjem nastupu podijeljenom sudačkom odlukom svladala Teciu Torres, a prije toga je poražena od Marine Rodriguez jednoglasnom sudačkom odlukom. Yan je u lošijem nizu od dva poraza, i to od prvakinje Carle Esparze tehničkim nokautom, te također od Marine Rodriguez.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu, 1.10. u 22:00. Glavni dio starta u nedjelju, 2.10. u 1:00 iza ponoći.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Bellator 286 – Pitbull vs. Borics

U glavnoj borbi večeri ulog će biti pojas perolake kategorije kojeg trenutno drži Patricio Freire. Izazivač je Mađar Adam Borics, inače drugorangirani borac na Bellatorovoj službenoj rang ljestvici, odmah iza McKeea. ‘Pitbull‘ je u trenutno posljednjem nastupu svladao Mckeea, a meč prije toga je od njega i doživio poraz. S druge strane Borics nije izgubio gotovo tri godine, a u posljednjem nastupu pobijedio je Madsa Burnella. McKee također nastupa na ovom eventu i to u sunaslovnoj borbi večeri, ali u lakoj kategoriji i to protiv Spikea Carlylea.

GDJE: The Long Beach Arena, Long Beach

KAD: U noći sa subote (1.10.) na nedjelju (2.10.) u 1:00 iza ponoći. Glavni dio se očekuje oko 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ONE 161 – Petchmorakot vs. Tawanchai

Prvi od dva ONE-ova eventa ovog tjedna. Predvode ga odlični Muay Thai borci Petchmorakot Petchyindee, inače četverostruki ONE-ov prvak perolake kategorije u tajlandskom boksu i Tawanchai PK.Saenchai. Također, starta i ONE-ov ‘Grand Prix‘ u kickboxingu u teškoj kategoriji gdje će nastupiti i Guto Innocente, borac koji je posljednji pobijedio Radu Opačića.

GDJE: Singapore Indoor Stadium, Kallang

KAD: U četvrtak, 29.9. u 14:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ONE on Prime Video 2 – Xiong vs. LEE III

Drugi ONE-ov event ovoga tjedna, ali i drugi prilagođen američkoj publici. Vjerojatno je i zanimljiviji domaćoj publici jer nastupa najbolji srpski teškaš Rade Opačić, a čeka ga opasni Grk Giannis Stoforidis. Event predvodi treći meč između Xiong Jing Nan koja brani pojas slamka kategorije protiv Angele Lee.

GDJE: Singapore Indoor Stadium, Kallang

KAD: U noći sa petka (30.9.) na subotu (1.10.) u 4:00 prema našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Hammer Fight Night (Milas vs. Sour)

Prošlo je više od godinu dana od Milasovog poraza od Yoke, a nakon toga se nije borio. Ovog puta imat će lakši zadatak, a čeka ga Čeh Pavel Sour koji je 179. na Boxrecovoj ljestvici. U svojoj karijeri Sour ima petnaest pobjeda i jedanaest poraza, a čak osam puta je bio nokautiran. Inače, Sour je bio drugi protivnik u profesionalnoj karijeri Filipa Hrgovića, a boksao je i protiv Agita Kabayela. Na eventu će boksati i Adnan Redžović protiv Djuara El Scheicha.

GDJE: CK Eventcenter, Bergkamen, Njemačka

KAD: U petak, 30.9. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
02. svibanj 2024 20:46