Ostalo

Canelo se ispričao Messiju: ‘Svaki dan naučimo nešto novo, a ovaj put bio je moj red‘

Canelo Alvarez

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Jedan od najboljih boksača na svijetu ‘‘posuo se pepelom‘‘ nakon brojnih kritika

Nema sumnje da je Canelo Alvarez pokušavao privući pažnju, ali i naklonost meksičkih navijača prozivkom Lea Messija. Canelu je zasmetalo to što je Messi navodno gazio dres Meksika i obrisao pod tim dresom.

‘‘Vidio sam da je Messi ‘čistio‘ pod našim dresom i zastavom. Neka moli Boga da se ne sretnemo. Kao što ja poštujem Argentinu, tako i on mora poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o Argetincima, nego o ovoj gluposti koju je Messi napravio u svlačionici.‘‘ poručio je Canelo.

Čini se kako je jedino Canelo Alvarez na taj način protumačio sporni video koji je prokružio društvenim mrežama, a vrlo brzo mnogi su pojasnili Canelu o čemu se zapravo radi.

‘‘Niti poznaješ osobu (Messija), niti razumiješ kako funkcioniraju stvari u svlačionici i što se događa nakon utakmice. Sve majice (dresovi), čak i oni koje sami nosimo završavaju na podu i poslije bivaju opranim. A još više kad slavimo važnu pobjedu.‘‘, pojasnio je Cesc Fabregas, nekadašnji Messijev timski kolega iz Barcelone, a čak je i meksički kapetan Andres Guardado stao u obranu Messija.

‘‘Svi znamo koliko poštovanja Messi ima za sve. Canelo ne zna kako funkcioniraju stvari u svlačionici. Ono što je rekao nema nikakvog smisla.‘‘, bile su riječi Guardada.

Bilo je jasno da je Canelo pogriješio i da mu prozivka vjerojatno najboljeg nogometaša u povijesti nije trebala, odnosno pokazala se lošim potezom. Ponajbolji boksač svijeta na koncu je i sam priznao pogrešku te se ispričao putem Twittera.

‘‘Posljednjih nekoliko dana bio sam zanesen strašću i ljubavlju koju osjećam ka svojoj državi i uputio sam komentare koji nisu bili na mjestu, a za njih se želim ispričati Messiju i Argentincima. Svaki dan naučimo nešto novo, a ovaj put je bio red na mene (da naučim nešto novo).‘‘, isprika je ovog sjajnog meksičkog boksača

Linker
20. svibanj 2024 17:35