Ostalo

Chuck Liddell oglasio se povodom uhićenja: ‘Ja sam bio žrtva sinoćnjeg incidenta‘

Chuck Liddell, Heidi Northcott 
 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Umirovljeni MMA borac tvrdi kako je njegova supruga počinila obiteljsko nasilje, a ne on

Tokom ponedjeljka, legendarni Chuck Liddell priključio se Jonu Jonesu, Luisu Peni i Jasonu Milleru na listi MMA boraca koji su u posljednje vrijeme završavali u pritvoru zbog raznih prekršaja povezanih s nasilnim ponašanjem. ''Ice Man'' je optužen za obiteljsko nasilje, a prema navodima portala TMZ, žrtva je njegova supruga Heidi Northcott.

Saslušanje pred sudom trebalo bi se dogoditi sutra, a Liddell se u međuvremenu oglasio putem svog Instagram profila. Bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije tvrdi kako je situacija zapravo bitno drukčija od onoga što se prvotno mislilo te je on žrtva u cijeloj priči.

''Zamjenici šerifa koji su izašli na teren protekle noći bili su profesionalni. Iako će informacije o ovom slučaju biti će iznesene na sudu, mislim da je bitno razjasniti nekoliko činjenica. Ja sam bio žrtva sinoćnjeg incidenta u našem obiteljskom domu, a detalji će biti otkriveni. Policajci su mi rekli kako će moja žena biti privedena jer ja nisam reagirao na njen napad, iako sam zadobio ogrebotine i posjekotine. Dobrovoljno sam otišao u pritvor umjesto nje.'', započeo je Chuck te u nastavku zamolio za privatnost po pitanju cjelokupne situacije.

''Ovo je jedan od brojnih slučajeva kada sam probao sakriti mentalne probleme u obitelji od djelokruga javnosti. Postalo je bolno jasno da se ovo ne može nastaviti sada kada je naš privatni život došao u javnost. Molim vas, poštujte našu privatnost dok pokušavam navigirati obitelj kroz ova teška vrijema.'', završio je Liddell.

Idući dani dodatno će razjasniti što se točno dogodilo, a preostaje za vidjeti hoće li Liddellova supruga Heidi imati totalno suprotnu priču ili Chuck uistinu govori istinu.

Linker
01. svibanj 2024 07:07