Ostalo

Eddie Alvarez najavio pobjedu nad Mikeom Perryjem: ‘Prespor je. Ako ne odustane, sudac će morati prekinuti‘

Mike Perry
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ovakav okršaj dvojice UFC-ovih legendi je uvijek zanimljiva stvar za gledati, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Perryjevo iskustvo u ovom brutalnom sportu ipak prevladati

U četvrtom je mjesecu bivši UFC-ov prvak, Eddie Alvarez, uspješno debitirao u boksu golim šakama. Tom prilikom je pobijedio legendarnog Chada Mendesa podijeljenom odlukom sudaca, a izgleda da mu se ovaj sport jako svidio jer već ove subote ima novi meč – i to protiv Mikea Perryja.

Iskusniji je Perry u ovom sportu, a u trenutno posljednjem nastupu je pobijedio Lukea Rockholda u njegovom debiju. Bez obzira na to, Alvarez smatra kako je Perry prespor te kako će ga lagano pobijediti ovoga vikenda.

‘‘Mike je čvrst kao sam vrag. Puno ljudi govori kako Mike ne miče glavu, kako Mike ne radi ovo ili ono. Jako puno nedostataka kompenzira sa svojom čvrstinom, svojim srcem, svojom voljom. To mu morate priznati, no kada ide na borca kao što sam ja, koji ima sve to, onda se morate oslanjati na svoju vještinu‘‘, rekao je Alvarez za Middle Easy.

‘‘Morate se osloniti na vještinu i taktiku, a upravo će to srušiti vašeg momka. Previše je spor, jako puno ću ga pogađati. Poštujem Mikea i njegovu izdržljivost, ali ja ću ga pogađati previše često i previše jako. Ako on ne odustane, mislim da će sudac morati uskočiti i prekinuti ovaj meč‘‘, dodao je.

Ovakav okršaj dvojice UFC-ovih legendi je uvijek zanimljiva stvar za gledati, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Perryjevo iskustvo u ovom brutalnom sportu ipak prevladati. Alvarez je protiv Mendesa izgledao solidno, a vidjet ćemo hoće li protiv iskusnijeg Perryja uspjeti provesti svoju taktiku.

Linker
01. svibanj 2024 02:56