Ostalo

(FOTO) Alexander Emelianenko impresionirao formom, pogledajte kako izgleda '113 kilograma mišića'

Alexander Emelianenko
 Instagram
Ruski veteran i s 38 godina na leđima izgleda sjajno

Alexander Emelianenko (28-7-1), brat legendarnog Fedora, ozbiljno se uhvatio priprema za svoj idući nastup, a jedna fotografija s treninga oduševila je njegove fanove.

Alexander bi, podsjetimo, trebao nastupiti u Moskvi na Absolute Championship Akhmat (ACA) 107 priredbi koja je u planu za 24. srpnja. Njegov protivnik bit će Magomed Ismailov (15-2-1). Riječ je o dvoboju koji se trebao održati još 3. travnja, ali je pandemija koronavirusa pokvarila te planove.

Iz ACA promocije uvjereni su da će do novog datuma na njihovoj priredbi moći prisustvovati i publika te su najavili da će više informacija imati 1. srpnja.

A u kakvoj je formi 38-godišnji ruski veteran ovih smo dana mogli saznati iz njegovih objava na Instagramu. Jedna od takvih otkrila nam je i da Alexander trenutno ima 113 savršeno raspoređenih kilograma.

Spomenimo i da će ovo Emelianenku biti prvi meč od kolovoza 2018. kada je njegov susret s Tonyjem Johnsonom završio bez pobjednika. Alex je u tom okršaju produžio svoj niz neporaženosti na šest nastupa, a posljednji koji ga je uspio svladati, još tamo 2014. godine, bio je Dmitriy Sosnovskiy.

Linker
29. travanj 2024 21:20