Ostalo

(FOTO) Georges St-Pierre ispunio obećanje Elonu Musku, na trening mu doveo još jednu legendu ‘grapplinga‘

John Danaher, Lex Friedman, GSP i Elon Musk

 Instagram (gsp)
Koliko je priča ozbiljna pokazuje i angažman Dane Whitea oko promoviranja ove borbe, a sigurna je stvar da se on ne bi toliko dao u sve to da se uistinu nešto ne sprema

Izgleda da je borba između Marka Zuckerberga i Elona Muska sve samo ne šala. Krajem prošlog mjeseca se ta vijest pojavila praktički niotkud, a sve je djelovalo kao još jedno obično prepucavanje preko interneta. No, kako dani odmiču, priča poprima sve ozbiljnije konture jer su obojica očigledno u pripremama.

Georges St-Pierre se nedavno ponudio Elonu Musku da bude njegov trener za okršaj protiv Zuckerberga, a u istoj objavi je napisao i kako je njegov veliki fan. Musk mu je tada samo kratko odgovorio kako prihvaća ponudu, a izgleda da se realizirala brže nego što smo očekivali:

GSP je jučer na svom Instagram profilu objavio fotografiju s treninga s Elonom Muskom, a tu su još i legenda ‘‘grapplinga‘‘ John Danaher te znanstvenik sa MIT-a, Lex Friedman.

‘‘Odličan trening s tri čovjeka kojima se istinski divim. Kombinirani IQ na ovoj fotografiji je preko 1000 (ne uključujući mene)‘‘, napisao je.

Mark Zuckerberg iza sebe već ima iskustva u borilačkom sportu, a natjecao se u BJJ-u. Na društvenim mrežama ponekad objavi video zapise kako udara fokusere, a svoje usluge mu je za ovu borbu ponudio i Jon Jones koji je izrazio želju da mu bude trener.

Koliko je priča ozbiljna pokazuje i angažman Dane Whitea oko promoviranja ove borbe, a sigurna je stvar da se on ne bi toliko dao u sve to da se uistinu nešto ne sprema. S obzirom da se i Musk sada okružio vrhunskim ‘‘grapplerima‘‘, možda će se ipak raditi o ‘‘grappling‘‘ meču.

Linker
02. svibanj 2024 08:55