Ostalo

Jake Paul nakon pobjede poručio Dani Whiteu: ‘Sad se skrivaš, ali mi osnivamo udrugu boraca‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Slavio je protiv legendarnog Andersona Silve

YouTube zvijezda Jake Paul noćas je položila svoj najteži ispit u dosadašnjoj karijeri. Iako se i prije mogao pohvaliti pobjedama nad Benom Askrenom i Tyronom Woodleyjem, od danas to može i s pobjedom nad legendom Andersonom Silvom. Nakon osam rundi Jake je bio bolji, a u posljednjoj je čak i poslao u nokdaun ‘‘Spidera‘‘.

Odmah nakon borbe Paul je prozvao Natea Diaza ali i Canela, ali Uriah Hall je nakon svoje pobjede prozvao Jakea. Tko će biti sljedeći za popularnog YouTubera, vidjet ćemo u budućnosti.

Inače, Jake i Dana White imaju veliki ‘‘beef‘‘. Već ranije su se puno puta prepucavali preko medija oko raznih stvari te je jasno kolika netrpeljivost vlada između njih dvojice, tako da ni Paul nije propustio priliku spomenuti Whitea nakon velike pobjede:

‘‘Dana… Dana… Dana? Brate, rekao si da ne mogu ovo učiniti, a ja jesam – i to u raznim bojama. Ali znate, on se skriva. Pokušava napraviti sve što može da zaustavi moj nalet, da sabotira moje borbe. Mrzi me. Mrzi ono što ja radim. Mrzi to što razotkrivam njegov biznis, a sad ćemo osnovati udrugu koja će pomoći UFC borcima, ali i svim drugim MMA borcima i boksačima da budu plaćeni bolje, da imaju dugotrajnu zdravstvenu zaštitu. To je velika stvar koju želim učiniti još otkad sam upoznao svog menadžera, a prvi dan sam mu rekao da želim osnovati uniju boraca‘‘, rekao je Jake na press konferenciji.

Možda se i nešto dobro izrodi iz tog neprijateljstva Jakea i Dane, a bit će odlično ako borcima uspiju osigurati ovo o čemu Jake govori.

Linker
14. svibanj 2024 17:52