Ostalo

Jake Paul odgovorio Furyju: ‘Tvoja obitelj će te se odreći, nakon meča ćeš uzeti majčino djevojačko prezime‘

 Jake Paul 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Jučer je Tommy rekao kako će završiti Jakeovu boksačku karijeru, a Jake ni njemu nije ostao dužan u videu kojeg je objavio kasnije

Ovog će vikenda račune konačno razriješiti Jake Paul i Tommy Fury. U Saudijskoj Arabiji ove subote ćemo konačno dobiti odgovor na pitanje tko je bolji boksač, a ovo je ujedno i treći put da se borba pokušava organizirati. Od popularnog Paula se očekivalo da će konačno debitirati za PFL, no ipak je odlučio obračunati se sa starim znancem.

Tommy je jučer izjavio kako će završiti Paulovu karijeru te će ga i nokautirati, a Jake ni njemu nije ostao dužan. U videu kojeg je sinoć postavio po društvenim mrežama je proučio Furyju da uživa u posljednjim trenucima svoje karijere:

‘‘Tommy, nadam se da si uživao u posljednjim trenucima svoje karijere. To je to. Bit ćeš umirovljeni boksač nakon ovoga. Tvoja obitelj će te se odreći. Morat ćeš uzeti majčino djevojačko prezime. Više te ništa ne može spasiti. Ostali smo samo nas dvojica‘‘, rekao je Paul u videu.

‘‘Tvoj brat neće moći biti s tobom u ringu, tvoj otac također neće moći biti s tobom u ringu. Tvoje dijete neće moći biti s tobom u ringu. Tako da svu tu slatku motivaciju kako se boriš za nju, svo to sr**e možeš baciti kroz prozor kada dođem i je**no ti skinem glavu. Ja ću sve voditi. Ja i ljudi oko mene ćemo te zajedno sj**ati. Imat ćeš četiri runde i onda ćeš biti sj**an. Tommy Fury, ovo je za tebe‘‘, dodao je.

Borci su već počeli razmjenjivati poprilično teške riječi, a nadamo se da će i borba biti takva. Obojica su za sada neporaženi te će nečija nula morati otići, tako da će u subotu navečer sigurno biti zanimljivo.

Linker
17. svibanj 2024 14:44