Ostalo

Jake Paul prelazi u MMA! Otkrio za koju organizaciju je potpisao, donio odlične vijesti oko plaća boraca

Jake Paul i Anderson Silva 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Izgleda da je Jake Paul ‘‘Game Changer‘‘! Osim prelaska u MMA, donio je i vijesti koje će obradovati mnoge borce kada su plaće u pitanju

Iako je to dugo najavljivao, mnogi mu nisu vjerovali. No, sada je službeno da je Jake Paul potpisao višegodišnji ugovor za PFL! Osim te vijesti poznato je i da će u MMA-u debitirati unutar 2023., dok se datum, lokacija i protivnik još uvijek ne znaju.

Što se tiče Paulove borilačke karijere, do sada je nastupao u profesionalnom boksu gdje je upisao šest pobjeda, te je stopostotan bez poraza. Istina je da je pobjeđivao umirovljene MMA borce, a zbog toga ga se i najviše kritiziralo jer mu mnogi zbog toga nisu htjeli dati legitimitet.

Anderson Silva, Tyron Woodley, Ben Askren… sve su to imena koja je Jake do sada pobijedio u boksu, s izgleda da će ispuniti svoje obećanje i prijeći u MMA. Paul je tu vijest potvrdio za New York Times, a otkrio je i nekoliko detalja samog ugovora.

Jake će se natjecati u tzv. ‘‘Super Fight‘‘ diviziji u kojoj će borci dobiti čak 50% novca od prodanih PPV-ova. Jake je veliki zagovornik boljih plaća i uvjeta za MMA borce tako da će mnogi s oduševljenjem čitati ovu vijest. Prije borbe s Andersonom Silvom je dogovoreno kako će osnovati u udrugu boraca s istim ciljem, a vidimo da se polako ide ka tome.

Dakle, organizacija je PFL, a nastupit će u ovoj godini. Ostale detalje Jake nije otkrivao, a vjerujemo da će ih s vremenom polako puštati u javnost.

Iako mnogi mrze Paula, trenutno za dobrobit MMA-a radi više nego bilo tko drugi u svijetu tog biznisa, a treba mu i čestitati na hrabrosti jer će iz boksačkog ringa ipak ući u kavez.

Linker
16. svibanj 2024 17:28