Ostalo

Kayla Harrison dobila novu protivnicu: Ide na borkinju koja ima jednako pobjeda i poraza u profesionalnoj karijeri

Kayla Harrison

 Screenshot (youtube, Pfl)
Harrison je često na meti kritika zbog toga što se bori sa puno lošijim borkinjama

Neporažena PFL-ova uzdanica Kayla Harrison u zadnji čas je dobila promjenu protivnice prije PFL 2022 tjedna 6. Priredba se održava 1. srpnja (sedmi mjesec) što je već sljedeći tjedan, a Kayla nije znala protiv koga će se ustvari boriti.

Kayla se originalno trebala boriti protiv bivše Bellatorove prvakinje u perolakoj kategoriji Julie Budd, no ESPN je prenio kako se Budd povuka zbog ozljede, no još uvijek se ne zna o čemu se točno radi.

PFL je potvrdio da će se Kayla u sljedeći petak boriti protiv Kaitlin Young (12-12-1). Young je inače poražena od strane Budd na ljeto prošle godine, a ove godine je završila na listi zamjenskih borkinja na PFL-ovoj listi. Njena jedina pobjeda u PFL-u je bila protiv Cindy Dandois i to jednoglasnom sudačkom odlukom, a dvije borbe je izgubila pod PFL-ovom zastavom.

Harrison je u trenutno posljednjem nastupu izdominirala Marinu Mokhnatkinu, no nije uspjela doći do finiša. Dvostruka olimpijska prvakinja u judu je inače nekoliko levela iznad borkinja s kojima se trenutno bori, tako da se očekuje da će biti ogroman favorit na kladionicama i u ovoj borbi.

S obzirom na potencijal i vještine koje Kayla posjeduje, nadamo se da ćemo i nju uskoro gledati na najjačoj sceni i protiv prikladnijih protivnica.

Linker
28. travanj 2024 02:00