Ostalo

Mike Perry dobio opasne prijetnje od strane jiu jitsu majstora: ‘U pravoj tuči ugušio bih te u roku minute‘

Mike Perry

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Jedna od najvećih borilačkih zvijezda današnjice nije otpisala povratak u MMA, a sada ima i osobnog razloga za to

Mike "Platinum" Perry (14-8 MMA, 5-0 bare knuckle) navodno je zainteresiran za povratak u MMA oktogone, a razlog je Dillon "El Jefe" Danis (2-0). Nakon što je "poslao" Thiaga Alvesa u mirovinu "Platinum" je bio član jedne relativno zanimljive prepiske na društvenoj mreži X.

Zadnji "udarac" je došao od strane samog Perryja koji je rekao citiramo "da bi prebio Dillona Danis". Prozvani Danis onda je objavio svoj tweet koji je ubrzo obrisao, a u njemu je pisalo sljedeće: "Nije ti ovo Bikini Bottom Bare Knuckle Championship. U pravoj tuči bi bio udavljen na mrtvo već u prvoj minuti".

Nije dugo trebalo BKFC-ovoj zvijezdi i bivšem UFC borcu da mu vrati na ove prozivke: "Ne ako ja tebe udavim prvi". Samim tim je Perry aludirao da bi bio zainteresiran da "opet" navuče MMA rukavice.

Ova dva imena su već imali priliku "zaiskriti" jedan drugom na Misfits Boxing priredbi u Manchesteru, a ona se održala u listopadu prošle godine. Na njoj je Danis poražen u boksačkom okršaju protiv Logana Paula, a poraz je upisan putem diskvalifikacije.

Perry je svoj zadnji MMA nastup upisao još u ožujku 2021. godine, dok je Danis imao kratku i uspješnu MMA avanturu 2018. i 2019. godine pod okriljem Bellatora.

Linker
15. svibanj 2024 18:45