Ostalo

Nekoć vrlo popularni UFC-ov borac uhićen je zbog ubojstva svoje djevojke: Detalji ubojstva su strašni

Phil Baroni

 The Canadian Press/Press Association Images/PA Images/Profimedia
46-godišnji američki umirovljeni MMA borac Phil Baroni nalazi se pred teškim optužbama

Nakon što je Dana White privukao negativan publicitet fizičkim sukobom sa svojom suprugom, MMA svijet pogođen je još jednom negativnom, a ovaj put i tragičnom vijesti. Bivši UFC-ov borac, Phil Baroni, osumnjičen je za ubojstvo svoje djevojke.

Umirovljeni 46-godišnji američki MMA borac svoju djevojku navodno je usmrtio na jako brutalan način, a zbog toga je uhićen u Meksiku. Tribuna De La Bahia prvi je izvor koji je objavio ovu vijest, a kasnije se vijest počela širiti i ostalim svjetskim medijima.

Prema zasad dostupnim informacijama, Baroni je policiji pojasnio što se dogodilo. Umirovljeni borac pod utjecajem marihuane i alkohola posvađao se sa svojom djevojkom u kasnim noćnim satima. Svađa se dogodila u hotelskoj sobi, a u jednom trenutku djevojka mu je priznala da ga vara s drugim muškarcem.

Situacija je tada eskalirala, Baroni je snažno gurnuo svoju suprugu pod tuš (u tuš kabinu), ona je pala i snažno je udarila glavom o pod. Dok se pokušavala pridići nakon snažnog udarca, Baroni joj je pomogao, smjestio ju je u krevet, a ona je zatražila da ju pokrije, jer joj je bilo hladno. Djevojka ga je zamolila da joj donese cigarete i pivo, a Baroni je napustio sobu kako bi joj dostavio ono što je tražila.

Po povratku u sobu, zatekao ju je bez svijesti i nije pokazivala znakove života. Policija je kasnije pronašla beživotno tijelo prekriveno plahtom, a Baroni je nedugo poslije uhićen zbog ubojstva. Sada slijedi obdukcija kojom će se utvrditi razlog smrti njegove djevojke.

Phil Baroni inače je vrlo poznat i renomiran borac. Odradio je 35 profesionalnih mečeva (16-19), a nastupao je pod okriljem UFC-a, Pirdea, One FC-a, Bellatora, Strikeforcea itd. Deset nastupa odradio je u UFC-u, a kroz karijeru, kavez je dijelio s borcima poput Franka Shamrocka, Evana Turnera, Brada Tavaresa, Kare Parisyana itd.

Posljednji MMA nastup odradio je u devetom mjesecu 2019. godine, a Sai Wang porazio ga je na Rebel FC 9 eventu. Borac nadimka ‘‘The New York Bad Ass‘‘ okušao se i u boksu bez rukavica, a Chris Leben porazio ga je 2018. godine na BFKC-ovom eventu.

Zbog svoje karizme i beskompromisnog stila borbe, Baroni je dugo bio jedan od miljenika publike, ali sada je napravio pogrešku za koju nema opravdanje i slijedi mu vjerojatno najteža borba u dosadašnjem životu.

Linker
29. travanj 2024 02:39