Ostalo

ONE Championship pobijedio u žestokoj utrci MMA promocija, u svoje redove doveli su ‘vruću robu‘

Danielle Kelly

 Instagram
Vjerojatno ne postoji MMA promocija na svijetu koja u svoje redove nije htjela dovesti Danielle Kelly

Niti jedan potencijalni poslodavac nije ostao ravnodušan kad je Danielle Kelly otkrila da je spremna za pregovore s MMA promocijama. Ova 26-godišnjakinja proteklih se godina promovirala u najveću globalnu grappling zvijezdu, time pravu nasljednicu MacKenzie Dern, iako rezultatima ipak nije uspjela popratiti njen nivo. Ali, pristupačnost fanovima, zanimljiv Instagram profil i neizbježan kriterij, izgled, doveli su do toga.

Danas je otkriveno tko je pobijedio u utrci za njen angažman, a to je singapurski ONE Championship. Time je popratila put nekih drugih grappling zvijezda, poput Garyja Tonon, Gordona Ryana i Marcusa Almeide, koji su također stavili svoj potpis na ONE-ov ugovor. Razlog toga možemo naći i u velikoj pristupačnosti te promocije.

"Sretna sam što vas mogu obavijestiti kako sam od danas članica ONE Championship promocije. Također sam postala dio Evolve MMA tima. Nastupat ću u grappling borbama dok ne budem spremna za MMA, a onda će oni biti promocija pod kojom ću se boriti. Ne mogu riječima opisati koliko mi ovo znači. Potrudit ću se postati najbolja od najboljih i volim ono što ONE predstavlja", napisala je Danielle na Instagramu.

ONE je promocija koja ne vidi problem u kombiniranju MMA, kickboxing, muay thai i grappling borbi na svojim priredbama te je vjerojatno to presudilo kod Danielle, koja će s pravim MMA treningom tek krenuti. Što se tiče grapplinga, njena najveća prednost je što je vrlo agresivna te uvijek teži traženju prekida.

Ova 170 centimetara visoka djevojka trebala bi nastupati u kategoriji do 52.5 kilograma. U UFC-u bi to bila slamka, dok ONE istu karakterizira kao atom kategoriju.

Linker
13. svibanj 2024 11:50