Ostalo

‘Rampage‘ Jackson: ‘Nisam zadovoljan posljednjom borbom, boksat ću protiv Briggsa‘

Rampage Jackson

 Screenshot (youtube, Fight Hub Tv)
Legendarni ‘Rampage‘ još uvijek nije gotov s borbama

Svoj prvi profesionalni meč odradio je davne 1999. godine, u kavez ušao čak 52 puta, nastupao u PRIDE-u, UFC-u, Bellatoru i drugim promocijama. Riječ je naravno o ‘Rampageu‘ Jacksonu, istinskoj legendi MMA sporta.

Krajem 2019. godine Jackson se odlučio vratiti borbama, i to protiv velikog Fedora Emelianenka. Nije to dobro prošlo za njega jer se pojavio totalno van forme i točno pola runde trebalo je Fedoru da ga završi.

Mnogi su nakon toga rekli da mu sa trenutnih 44 godine više nije mjesto u borilištu, no ‘Rampage‘ se s tim nikako ne slaže. U svom nedavnom intervjuu dotaknuo se nastavka svoje borilačke karijere.

‘‘Ne čovječe, nisam gotov. Nisam zadovoljan sa svojim nastupom u zadnjoj borbi, ne mogu ostaviti MMA fanove takav. Da, ovaj sport ću napustiti malo bolji. Kao što sam rekao, razgovarao sam sa Shannonom Briggsom, skoro godinu dana dogovaramo tu borbu. Želim malo boksati prije mirovine, možda i MMA, no želim boks najprije. Približava se, imam 44 godine. Koljena me bole od hrvanja, a u MMA-u te puno ljudi želi srušiti‘‘, rekao je Jackson za MMA Junkie.

‘Rampage‘ je posljednji put nastupao u dvanaestom mjesecu 2019. godine kada ga je legendarni Fedor završio nokautom u prvoj rundi. Mnogi su nakon toga govorili da je to njegov definitivno posljednji profesionalni nastup, no ako je vjerovati njegovim riječima, Jacksona ćemo još neko vrijeme gledati u borilištu.

Linker
28. travanj 2024 09:11