Ostalo

‘Rampage‘ Jackson se vraća u borilište! Sa svojih 45 godina želi boksački meč ‘dok još nije prestar‘

 Quinton ”Rampage” Jackson

 Dave Kotinsky/Getty images/Profimedia
Možda je ipak bolje da se bavi samo promotorskim poslom jer je štete primio i previše

Svi smo mislili kako legendu MMA sporta i bivšeg UFC prvaka ‘‘Rampagea‘‘ Jacksona više nećemo gledati u kavezu, prevarili smo se. Iako ima 45 godina, želja za borbom nije ugasla iako se nije borio već tri godine. Posljednju borbu je odradio protiv Fedora, a tada se pojavio van forme te se predao nakon prvog ozbiljnijeg udarca.

Jackson je ambasador UFL-a (United Fight League) zajedno s Frankom Mirom i Titom Ortizom, tako da je izrazio želju da se tamo i bori. Osim toga, želi odraditi i neki boksački meč prije nego ‘‘postane prestar‘‘.

‘‘Dakle, trenutno razmišljam ovako. Želim promovirati UFL, tako da bih tamo želio odraditi i neku borbu za zagrijavanje. Tamo ću odraditi borbu za zagrijavanje i vidjet ću kako će to proći, a zatim želim odraditi boksački meč prije nego postanem prestar. Imam 45 godina sad, a želim taj boksački meč prije nego postanem prestar‘‘, rekao je Rampage u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Razmišljam da se u dvanaestom mjesecu borim u UFL-u, a nisam se borio već tri godine. Ne mogu dopustiti da ovakve stvari jednostavno umru. Darrill Schoonover me pokušao zaj**avati. No, Brendan Schaub mi je rekao da Darrill nije spreman boriti se. Ne želim se boriti protiv nekoga koga volim, želim nekoga uništiti‘‘, dodao je.

Iako ima 45 godina, želje za borbom mu ne nedostaje. Međutim, protiv Fedora je izgledao kao da više uopće ne trenira jer se pojavio s velikim trbuhom i užasno spor. Možda je ipak bolje da se bavi samo promotorskim poslom jer je štete primio i previše.

Linker
28. travanj 2024 04:08