Ostalo

Scott Coker: ‘Pobjednik Bellatorovog turnira će biti najbolji borac lake kategorije na svijetu‘

Scott Coker

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Tvrdi kako je argument za to taj da će pobjednik u jednoj godini pobijediti trojicu boraca na tako visokoj razini

Scott Coker se počeo vraćati svojim korijenima, odnosno turnirskom obliku natjecanja kojeg je u nekadašnjem Strikeforceu jako dobro vodio. Sada s Bellatorom nastavlja prema istom receptu, ali ovog puta u lakoj kategoriji gdje će se borci boriti za glavno nagradu od milijun dolara.

Večeras počinje prvo kolo turnira, a u glavnoj borbi večeri nastupit će neporaženi prvak Usman Nurmagomedov. Protivnik će mu biti veteran Benson Henderson, dok će se u sunaslovnoj borbi sastati Tofiq Musayev i Alexandr Shabliy. Scott Coker tvrdi da će ovaj turnir pokazati tko je najbolji borac lake kategorije na svijetu:

‘‘Ovo će bez ikakve dvojbe biti najbolji turnir u lakoj kategoriji u povijesti MMA-a. Vidjeli ste hrpetinu boraca koji će biti u ovom turniru, a mislim da je tu nekoliko crnih ovaca koje mogu okrenuti cijeli turnir. To će naravno ovisiti o tome kako će nastupiti dok su pod pritiskom. Jako sam uzbuđen oko ove prve večeri borbi‘‘, rekao je Coker za MMA Junkie.

‘‘Tko može negirati da će pobjednik turnira biti najbolji borac lake kategorije na svijetu? To nije jedna ili dvije, taj tip će proći čak tri borbe na toj razini u jednoj godini. To mora biti najbolji borac lake kategorije na svijetu. Benson je tu oduvijek, ali još uvijek ima toga u njemu. Unijet će se Usmanu u facu i stvoriti mu veliki pritisak. Turnir će biti jako uzbudljiv, možda i najbolji kojeg sam ikad organizirao‘‘, dodao je.

Kao što je i sam najavio, prvo kolo je na rasporedu već noćas. Glavni dio priredbe je na rasporedu od 4:00, dok sam event započinje već od 0:55.

Linker
04. svibanj 2024 09:31