Ostalo

(VIDEO) Cris Cyborg večeras ponovno u borilištu, a iz publike će je pratiti jedna posebna gošća

Cyborg vs. Kavanagh

 screenshot (YouTube, Bellator)
Na rasporedu je Bellator 271 priredba predvođena borbom za titulu ženske perolake kategorije

Tjedan dana nakon programa koji su odradili u Dublinu, Bellator će u Hollywoodu na Floridi odraditi svoju pretposljednju priredbu u za njih vrlo uspješnoj 2021. godini. Program će predvoditi drugi ovogodišnji nastup Cris Cyborg, a protiv sebe će imati novu izazivačicu, Sinead Kavanagh, Irkinju iz SBG tima.

Naravno, bit će to još jedna borba u koju Cyborg ulazi kao velika favoritkinja i sve osim njene pobjede predstavljalo bi ogromno iznenađenje. Kavanagh je dobra borkinja, ali samo to. Ovako kroz osnovnu analizu ne vidimo da posjeduje nešto posebno čime bismo rekli da može ugroziti Brazilku. No, svoju priliku je izborila i sad je ispred nje scena na kojoj će pokazati što zna i može.

Ono što će mnogima biti puno zanimljivije je činjenica kako će se u prvim redovima gledališta nalaziti Kayla Harrison. Njoj je istekao ugovor s PFL-om i trenutno ima priliku promijeniti poslodavca. Na Bellator je najavila doći pogledati program, no Scott Coker je već dodao kako svakako namjerava razgovarati s njom o eventualnom angažmanu. Već neko vrijeme govori se o potencijalnoj borbi između Harrison i Cyborg, a Bellator ima priliku to provesti u djelo.

Priredba se sastoji od ukupno 11 borbi, uz nastupe nekih već dobro poznatih imena. U prvom planu to je Linton Vassell, čiji okršaj protiv Tyrella Fortunea ima ulogu sunaslovne borbe, a pobjednik bi se možda čak mogao nadati napadu na titulu teške kategorije. Tu je i sve bolji Aaron Pico, koji će tražiti petu pobjedu u nizu nakon što je prošle četiri uspio prekidom zaustaviti svoje protivnike. S uvodnog programa svakako vrijedi spomenuti prvi nastup Valerie Lourede nakon neočekivanog poraza kojeg je ranije ove godine doživjela.

Bellator 271

Cris Cyborg (c) vs. Sinead Kavanagh[a]
Linton Vassell vs. Tyrell Fortune
Aaron Pico vs. Justin Gonzales
Arlene Blencowe vs. Pam Sorenson
Steve Mowry vs. Rakim Cleveland

Bruna Ellen vs. Desiree Yanez
Roman Faraldo vs. Robert Turnquest
Cody Law vs. Colton Hamm
Valerie Loureda vs. Taylor Turner
Waldo Cortes-Acosta vs. Mo DeReese
Mahmoud Fawzy vs. Ethan Hughes

Linker
02. svibanj 2024 14:10