Ostalo

(VIDEO) Desnom rukom ga je namjestio, a lijevom ga je brutalno ‘ugasio‘: Pogledajte strašan nokaut s priredbe u Japanu

Kan Nakamura (lijevo) | Ahmed Akoudad (desno)

 Screenshot (twitter, Beyond Kickboxing)
Japanski kickboksač Kan Nakamura proteklog vikenda upisao je pobjedu brutalnim nokautom

Japanski borilački eventi nekoć su bili u središtu pažnje krajem kalendarske godine. Pride je organizirao mnoštvo legendarnih evenata na posljednji dan kalendarske godine, a Rizin je pokušao dosegnuti Prideovu razinu slave, ali bezuspješno.

Još neke japanske organizacije marljivo rade, ali bez proboja na međunarodnu scenu. Jedna od takvih organizacija svakako je i Rise, poznata japanska kickboksačka organizacija. Rise je osnovan još 2003. godine, ali fokus je na eventima koje održavaju unutar Japana. Naravno da većinom japanski borci popunjavaju ‘‘fight card‘‘ tih evenata, a proteklog vikenda priliku za nastup dobio je i jedan Marokanac.

Radi se o ne pretjerano poznatom Ahmedu Akoudadu. Neće Akoudad po dobrome pamtiti nastup na u finalu Rise-ovog World Series turnira. Naime, Marokanac je brutalno nokautiran od strane japanskog kickboksača, Kana Nakamure.

Ne bismo inače pridavali pažnju ovom meču, ali nokaut je bio uistinu brutalan. Nakamura je upisao nokdaun prije samog nokauta, a iako je bilo vidljivo da Akoudad ne može smisleno nastaviti s borbom, sudac je dopustio nastavak nakon brojanja.

Nakamura je pritisnuo Akoudada uz konope ringa, pogodio je lijevim koljenom, az zatim je uslijedio presudan trenutak. Desnu šaku Nakamura je postavio na ispod brade svog protivnika i namjestio je njegovu glavu za razoran udarac lijevom rukom. Udarac je savršeno odsjeo, a Marokanac je bez svijesti ostao ležati na tlu.

Snimka nokauta proširila se društvenim mrežama, Nakamura i Rise organizacija dobili su neočekivani publicitet. Snimku tog brutalnog nokauta pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
01. svibanj 2024 08:51