Ostalo

VIDEO: Dwayne ‘The Rock‘ Johnson vježba MMA, snima film o bivšem UFC prvaku i suparniku Branka Cikatića

Dwayne Johnson

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Poznati glumac u objavi je napisao kako s velikim poštovanjem prema MMA zajednici kreće u ovaj projekt

Dwayne ‘‘The Rock‘‘ Johnson osjeća se spremno za još jedan težak trening kamp, ovoga puta to će biti MMA kamp.

Ova WWE i Hollywoodska zvijezda vratila se u ring ranije ovog mjeseca na WrestleMania XL priredbi. Koračao je prema ringu kako bi se suočio s legendom Johnom Cenom prije nego što ga je otjerao ‘The Undertaker‘ u kaotičnim scenama koje su rezultirale osvajanjem WWE Undisputed titule.

Sada, spreman je početi pripreme za svoj sljedeći veliki projekt izvan WWE-a. Johnson će utjeloviti umirovljenog MMA borca Marka Kerra, bivšeg UFC prvaka teške kategorije koji se nosio s problemima s ovisnošću. Ovaj biografski film nazvan je po Kerrovom nadimku, "The Smashing Machine".

Mark ‘‘The Smashing Machine‘‘ Kerr započeo je svoje borilačke korake u sveučilišnom hrvanju gdje je postao NCAA prvak, a tijekom svoje MMA karijere bio je dvostruki prvak UFC turnira u teškoj kategoriji, pobjednik Svjetskog prvenstva u Vale Tudu i natjecatelj PRIDE FC-a. U početku svoje karijere bio je zastrašujući borac, nanizao je 12 pobjeda bez ijednog poraza nakon čega je započeo njegov negativan niz.

image

Mark Kerr

ZUFFA LLC Zuffa Llc Via Getty Images

Jedan od njegovih protivnika dok se borio za PRIDE FC bio je naš Branko Cikatić. To je bilo 1998. godine, kratko je trajala borba prije nego je Cikatić bio diskvalificiran zato što je branio Kerrove pokušaje rušenja hvatanjem za konopce ringa. Borbu možete pogledati OVDJE.

Sada ‘‘The Rock‘‘ tvrdi da je spreman učiti mješovite borilačke vještine kako bi što bolje odigrao ulogu. Na Instagram videu je napisao: "Od WWE ringa do MMA kaveza. S WrestleManiom iza mene moj drugi trening kamp 2024. godine počinje sutra za moju sljedeću ulogu u filmu nazvanom - The Smashing Machine.‘‘

"Tijelo mi je umorno od Manie, ali nema ozljeda i osjećam se odlično - spreman sam. Počinjem s MMA treninzima sutra. Ulazim u ovo u prilično dobroj kondiciji, ali MMA je drugačija priča.‘‘

"A Mark Kerr bio je pravo čudovište. Krećem na ovaj put s punim poštovanjem i ljubavlju prema svim borcima i MMA kulturi.‘‘

"Pogotovo onima koji su se borili s ovisnošću. Izgubio sam toliko prijatelja (hrvača) tijekom godina zbog ovisnosti i borbe s mentalnim zdravljem. Ovo je moje pismo ljubavi njima. Hajdemo raditi."

U videu, Johnson otkriva da će njegov trening kampa uključivati legende i trenere UFC-a jer želi učiniti pravu stvar za Kerra i MMA zajednicu.

"Dobit ću batina puno puta", rekao je. "Ali neka!"

Film "The Smashing Machine" u režiji Bennyja Safdiea s engleskom glumicom Emily Blunt u glavnoj ulozi, počet će se snimati kasnije ove godine. Film ćemo moći pogledati 2025. godine.

Linker
01. svibanj 2024 00:28