Ostalo

(VIDEO) Greg Hardy sinoć teško nokautiran u BKFC debiju, Diego Sanchez također poražen

Hardy vs. Watson

 Screenshot (twitter, Spinnin Backfist)
Hardy je nakon MMA karijere odradio meč u profesionalnom boksu, a izgleda da boks golim šakama ipak nije za njega

UFC i NFL veteran Greg Hardy se nakon MMA karijere bacio na borbe golim šakama. Dugo je to najavljivao, no ipak se nije usudio direktno iz MMA-a prijeći u boks golim šakama nego je ipak odradio jedan boksački meč kojeg je pobijedio.

No, sinoć je imao debi u boksu golim šakama na Knucklemania 3 priredbi. Josh Watson mu je bio protivnik, a Hardy se nije dobro proveo. Već u prvoj rundi mu je sudac brojao nakon teškog lijevog krošea kojim ga je Watson pogodio, no tada je uspio preživjeti.

U drugoj rundi ga je Watson pogodio istim udarcem, no ovog puta Hardyju jednostavno nije bilo spasa. Čim ga je pogodio, Hardy je pao na pod teško nokautiran. To se dogodilo u drugoj rundi, a i u prvoj je već Hardy bio ugrožen. Tom prilikom su ga konopci spasili od pada, a sudac mu je brojao do 10 te se uspio izvući.

U drugoj rundi mu jednostavno nije bilo spasa, a debi u boksu golim šakama će mu ostati u gorkom sjećanju. Na istoj priredbi je nastupio i legendarni Diego Sanchez, a ni on nije imao uspješnu večer. Njega je Austin Trout pobijedio u četvrtoj rundi, a liječnik je prekinuo njihov meč nakon posjekotine koju je Sanchez doživio.

Ovo nije bila baš uspješna noć za UFC-ove veterane, a Diego Sanchez već odavno nije u najboljim danima te bi možda bilo najbolje da ne prima više štete. To je ipak njegova odluka, a video Hardyjevog nokauta možete pogledati ispod:

Linker
03. svibanj 2024 02:59