Ostalo

(VIDEO) KSW objavio veliku vijest, već idućom priredbom vraćaju se u dvoranu uz gledatelje

 YouTube (KSW)
Obožavatelja borilačkog sporta ugostit će Ergo Arena u Gdansku

Iako se očekivalo kako će KSW 61 biti još jedna priredba poljske promocije u nizu koja će se održati u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama, promocija je odlučila povući važan potez i upravo tu priredbu odabrati kao onu na kojoj će ponovno dozvoliti prisustvo gledatelja. To je dio slijeda epidemioloških odluka u Poljskoj, gdje mjere više nisu toliko stroge kao donedavno.

Odluku su potvrdili objavom na Instagramu, otkrivši kako će fanove ugostiti Ergo Arena u Gdansku. Priredba planirana za 5. lipnja od početka je bila namijenjena tom gradu na sjeveru Poljske, ali dvorana do sada nije bila u igri. Ipak, fanovi će se vratiti i to u itekako spomena vrijednom broju. Naime, kako je država odlučila dozvoliti 50 posto ispunjenosti tribina, moglo bi se očekivati između šest i sedam tisuća gledatelja, ovisno o tome kako će KSW isto posložiti.

Svoju odluku otkrili su uz video koji se nalazi ispod odlomka.

Ovu priredbu predvodi novi nastup Mariusza Pudzianowskog, rekordera po broju glavnih borbi KSW priredbi. Njega čeka Lukasz Jurkowski, bivša velika poljska zvijezda, a danas vrlo cijenjeni komentator, koji je odlučio još jednom ući u borilište. Ovaj primarno poluteškaš posljednji put je nastupio u travnju 2019. godine, kad je pobijedio Stipu Bekavca, no ta je borba bila prekinuta prije nego je prava akcija i krenula, budući da se hrvatski borac ozlijedio.

Na ovoj priredbi gledat ćemo i Ivana Erslana, koji će krenuti u lov na novu borbu za titulu prvaka. U okršaju dva posljednja izazivača Tomasza Narkuna, čeka ga Przemyslav Mysiala.

Linker
30. travanj 2024 08:58