Ostalo

(VIDEO) Luke Rockhold i Chuck Liddell u novom filmu MMA tematike, pogledajte najavu!

Chuck Liddell
 screenshot
16. svibnja svjetlo dana ugledat će novi film MMA tematike imena 'Cagefighter: Worlds Collide'. Naravno, teško je očekivati da neki takav film u sebi nema osobe iz stvarnog MMA svijeta, tako da su u ovom ulogu upisali Chuck Liddell i Luke Rockhold. Pogledajte najavu za film!

Riječ je o TV filmu, možemo reći filmu B produkcije, u kojem je jedina poznata osoba iz filskog svijeta Gina Gershon, svojevremeno potentna glumica s kraja prošlog i početka ovog stoljeća. Već na prvi pogled 'trailera' jasno je kako je UFC bio glavna inspiracije autorima istog, pošto sve izgleda kao u najvećoj svjetskoj MMA promociji. Osim što se ona u ovom filmu zove LEX.

U središtu radnje je MMA zvijezda i najbolji pound-for-pound borac svijeta, Reis Gibbons, kojem trebaju novi izazovi u karijeri, borba koja će zaludjeti svijet. Protivnika su mu pronašli u profesionalnom hrvaču, Randyju Stoneu. Zvuči poznato? Poznato će vam zvučati i mnoge MMA klišejizirane izjave koje možete čuti već u ovoj najavi.

Rockhold i Liddell igraju uloge Gibbonsovih trenera, a sama najava produkcijski ne izgleda toliko loše koliko bi netko očekivao. No, već iz ovoga svega je lako zaključiti da bi radnja trebala biti kombinacija već toliko puta viđenih sportskih drama. O koreografijama borbi ne znamo puno, jer su minimalno prikazane, no iz svega ovoga čini se da ipak nismo dobili novi "Warrior". No, u ovakvom nedostatku filmove MMA tematike, možda ovom vrijedi dati priliku.

Najbolje da sami pogledate najavu, a ako vam privuče, od 16. svibnja nadalje trebate pokušati nekako doći do prilike pogledati ga.

Linker
19. svibanj 2024 13:20