Ostalo

(VIDEO) Najbrži nokaut u povijesti MMA-a? Borac sinoć nokautirao protivnika za doslovno jednu sekundu

Titan FC nokaut

 Ufc Fight Pass
Hernandez se do sada pokazao kao brzi finišer, no ovo je ipak jedan level više jer nokaut za sekundu do sada nismo vidjeli

Kada spomenemo brzi nokaut, vjerojatno većini mislima prostruji Jorge Masvidal i borba kada je za pet sekundi nokautirao Bena Askrena. Postavio je tako i rekord u UFC-u, a toliko brzi nokauti su ipak nesvakidašnja pojava u današnjem MMA-u.

Međutim, sinoć smo možda dobili i najbrži nokaut u povijesti MMA-a. Sinoć se održala Titan FC 83 priredba u Gulfstream Parku u Hallandale Beachu, no priredba se sve do posljednje borbe večeri nije izdvajala praktički po ničemu.

Ono što se dogodilo u glavnoj borbi večeri je vjerojatno nešto povijesno. Luis Hernandez se borio protiv Briana Toppa u velter kategoriji, a borba im je trajala doslovno – jednu sekundu. Čim je zvono označilo početak runde, Hernandez (3-0 MMA) je Toppa (1-5 MMA) pogodio ‘‘high kickom‘‘ te ga na mjestu uspavao.

Izgleda da Hernandez nije borac koji puno vremena voli provoditi u kavezu. Ovaj 26-godišnji borac je sve svoje dosadašnje borbe završio u prvoj rundi, a tako je bilo i dok je još bio amater. Njegov profesionalni debi je trajao samo 65 sekundi, a drugi meč mu je trajao nešto više od tri minute.

No, ovog je puta ljestvicu postavio visoko jer je protivnika nokautirao već u prvoj sekundi borbe, a video nokauta pogledajte ispod:

Linker
02. svibanj 2024 07:06