Ostalo

(VIDEO) Nizozemska ljepotica na Bellatoru 247 krasnim nokautom potvrdila zašto je zovu 'Dinamit'

Denis Kielholtz vs. Kate Jackson
 screenshot/YouTube
U četvtak je održana Bellator 247 priredba u čijoj je glavnoj borbi slavila Denise Kielholtz

Bellator je objavio video kompilaciju najboljih trenutaka Bellator 247 priredbe održane 1. listopada u Milanu. Tamo smo pratili veliku debi pobjedu Uroša Jurišića, dok je glavni program predvodilo nekoliko talentiranih i zanimljivih imena, ali i borba ženske muha kategorije u kojoj smo možda dobili iduću izazivačicu. A to bi trebala biti Denise Kielholtz, donedavno jedna od najboljih kickboksačica svijeta, koja je jednako uspješno nastavila karijeru kao MMA borkinja.

Miss Dynamite je već na samom početku borbe nokautirala prethodnu izazivačicu, iskusnu Kate Jackson iz Velike Britanije i to krasnom kombinacijom koja ju je bacila na pod u takvoj maniri da je borba odmah prekinuta. 31-godišnja Nizozemka tako je došla do svoje četvrte pobjede u nizu, kojom je dovela svoj omjer na 6-2 i vjerojatno je čeka neporažena prvakinja Ilima-Lei MacFarlane.

Kielholtz je inače vrlo popularna među borilačkim fanovima, a inače je supruga jednog od najboljih kickboxing teškaša svijeta, Hesdyja Gergesa. U kickboxing karijeri upisala je 47 pobjeda i tri poraza, a bila je prvakinja promocija Enfusion i Bellator Kickboxing.

Ispod teksta možete pogledati spomenuti nokaut, kao i najbolje trenutke preostalih borbi Bellator 247 glavnog programa.

Linker
30. travanj 2024 19:31