Ostalo

(VIDEO) Paige VanZant debitirala kao kečer; fanovi oduševljeni!

 Paige VanZant 

 Alex Trautwig/Getty images/Profimedia
Pokazala je da je stvorena za veliku pozornicu

Bivša UFC borkinja Paige VanZant odradila je u nedjelju svoj debi u profesionalnom hrvanju za "All Elite Wrestling’s Double or Nothing" organizaciju. Paige se na ovom eventu borila i s muškim i sa ženskim natjecateljima. Iako se trenutno natječe i u boksu golim šakama za "Bare Knuckle FC", ipak joj je dozvoljeno da paralelno smije nastupati i na AEW priredbama u profesionalnom hrvanju. U posljednjih "bare knuckle" mečevima izgubila je od Britain Hart i Rachael Ostovich.

Svoju MMA karijeru započela je jako dobro gdje je u prvih sedam nastupa ubilježila šest pobjeda, a onda je nakon poraza od Rose Namajunas sve krenulo nizbrdo. U posljednja četiri UFC nastupa poražena je tri puta, a pobijedila samo jednom i to Rachael Ostovich. Rachael je taj poraz kasnije osvetila, ali ne u MMA borbi već u boksu golim šakama. Svoj posljednji MMA nastup Paige je imala prije gotovo dvije godine.

Prelazak u profesionalno hrvanje postalo je već uobičajena tradicija kod velikih MMA zvijezda, ali i kod nekih drugih poznatih ličnosti. Od poznatijih ljudi koji su nastupili kao kečeri su bivša UFC prvakinja i jedna od najpoznatijih MMA ličnosti Ronda Rousey, bivši UFC prvak teške kategorije Cain Velasquez, a nedavno je svoj debi u profesionalnom hrvanju najavio i Alistair Overeem. Ipak, onaj koji se najbolje za sada snašao je definitivno Logan Paul, koji je svojim nastupom ukrao šou.

Linker
02. svibanj 2024 07:47