Ostalo

(VIDEO) Tofiq Musaev uraganski do nokauta u prvoj rundi!

Tofiq Musaev

 Screenshot (Twitter, Bellatormma)
Predstavio se Bellatorovoj publici na najbolji mogući način

U sunaslovnoj borbi večeri susreli su se Tofiq Musaev, koji je nakon posljednjeg poraza htio dokazati da je to bilo slučajno, te Sidney Outlaw koji je u ovu borbu ušao da bi ‘ulovio‘ i treću pobjedu u nizu što bi ga lansiralo u sami vrh divizije.

Nakon prvih desetak sekundi odmjeravanja Sidneyevih kretnji Musaev pogađa desnim krošeom nakon kojeg slijedi i lijevi, a Sidneyeve noge potom su vidno zaklecale što je Musaevu bio dovoljan povod da krene po ‘finiš‘. Posao je dovršio još jednim snažnim desnim krošeom nakon čega Sidney pada na pod, a sudac prekida borbu prije nego je Musaev uspio dobiti priliku za uputiti još nekoliko udaraca. Što drugo reći nego da se Musaev uraganski vratio na pobjedničke staze 13 mjeseci nakon svoje posljednje borbe i poraza protiv Roberta de Souza.

Musaev je prije posljednjeg poraza bio u nizu od 15 uzastopnih pobjeda, od kojih je većinu upisao unutar RIZIN promocije. Ovo mu je također bio debi za Bellatorovu organizaciju, te nije mogao poželjeti bolje predstavljanje njihovoj publici. Azerbajdžancu je inače 32 godine, a bori se u lakoj kategoriji koja je trenutno vrvi kvalitetnim borcima.

S druge strane, Sidney Outlaw je do ove borbe upisao 11 pobjeda u posljednjih 12 nastupa, a jedini koji ga je do sada u Bellatoru porazio bio je Michael Chandler. Ovakvom porazu nitko se nije nadao, pogotovo zato jer se radi o jednom jako kvalitetnom borcu. No ako malo bacimo pogled na njegov rezime možemo vidjeti da sva tri poraza nokautom u dosadašnjoj karijeri dolaze upravo u prvoj rundi.

Dok je Musaev ovom pobjedom zaplivao s morskim psima Bellatorove lake kategorije, Outlaw je napravio korak unazad te će se ipak morati još dokazati da bi se vratio u sami vrh divizije.

Linker
14. svibanj 2024 20:59