Ostalo

WWE raskinuo suradnju s Cainom Velasquezom!

 Screenshot (YouTube, WWE)
WWE je raskinuo ugovor s Cainom Velasquezom! Iako službene potvrde u trenucima pisanja ovoga članka još uvijek nema, vijest je otkrio obično dobro upućeni pro-hrvački insajder Dave Meltzer razgovarajući na Wrestling Observer Radiju.

Bivši UFC-ov prvak navodno je jedno od poznatih imena koje je slavna kečerska organizacija u doba ove korona-krize odlučila usmjeriti prema izlaznim vratima.

Prema Meltzeru, povod za rastanak mogao bi se skrivati u bogatom ugovoru koji je Cain potpisao još 2019. godine, a koji u jednoj ovakvoj situaciji definitivno nije dobrodošao. Ako se informacije poznatog insajdera pokažu točnima, Velasquez će se priključiti popisu na kojem se već nalaze Kurt Angle, Zack Ryder, Heath Slater i Rusev, odnosno zvijezde s kojma je WWE prekinuo suradnju još ranije ovog mjeseca.

WWE karijera jednog od najboljih MMA teškaša u povijesti tako se izgleda, barem trenutno, svela na svega jedan nastup.

Podsjetimo, Velasquez se fanovima najpoznatije kečerske organizacije predstavio u SmackDown epizodi 4. listopada prošle godine, a prvi meč imao je posljednjeg dana istog mjeseca kada je u Saudijskoj Arabiji pred 70 tisuća gledatelja poražen od svog rivala iz UFC dana - Brocka Lesnara.

Linker
19. svibanj 2024 15:25