Regija

Agron Smakići prelazi u MMA?! Meč je dogovoren, bori se protiv Cro Copovog dugogodišnjeg trening partnera!

Agron Smakići

 Torsten Helmke/imago sportfotodienst/Profimedia
7.10. je datum, tako da nećemo dugo čekati na ovu iznenadnu borbu i povratak Smakićija u MMA

U trećem je mjesecu ove godine Agron Smakići imao veliku priliku. Nažalost, nije uspio pobijediti Agita Kabayela u meču za europsku titulu, no izgleda da 33-godišnji Zagrepčanin ne namjerava klonuti duhom. Dapače, već je dogovorio novi nastup, no ovoga puta se ne radi o boksu.

Naime, Smakići je dogovorio novi meč, ali radit će se o MMA-u! Ne može se reći da mu je to debi jer je 2015. godine također odradio jedan meč, nakon čega se posvetio boksu i napravio jako dobre rezultate. Međutim, izgleda da Agron i dalje gaji želju i za ovim sportom, a već će idućega mjeseca ona biti ispunjena.

Smakići će se 7.10. na Sparta CF priredbi boriti u MMA-u, a protivnik mu je Josip ‘‘Joso‘‘ Matković. Inače, Matković je poznati hrvač koji iza sebe također ima dva MMA nastupa, a upisao je jednu pobjedu i jedan poraz. Posljednji je puta nastupio na ‘‘Noći Gladijatora‘‘ u petom mjesecu ove godine, a bio mu je to prvi meč nakon 2012. i legendarne MMA Lige. Ukoliko ste pratili karijeru našeg ‘‘Cro Copa‘‘, Matković će vam biti vrlo poznato ime.

Borba će se održati u Beču, a od poznatijih imena će nastupiti i Daniel Torres, bivši protivnik Filipa Pejića i bivši KSW-ov prvak. Bit će tu i kickboks mečeva, a tek je šest borbi potvrđeno za ovaj event.

Bit će ovo pravi teškaški sukob stilova. Smakići kao boksač zna gdje mu je najveća šansa, dok Matković kao hrvač zna isto to. 7.10. je datum, tako da nećemo dugo čekati na ovu iznenadnu borbu i povratak Smakićija u MMA.

Linker
05. ožujak 2024 15:53