Regija

Arian Sadiković uskoro kreće po ONE-ovu titulu u lakoj kategoriji! Saznajte gdje pogledati meč

Arian Sadiković

 Instagram (arian Sadiković)
Sjajni Arian Sadiković uskoro će se naći pred najtežim ispitom u dosadašnjoj karijeri

ONE-ova današnja priredba bliži se glavnoj borbi večeri. Bosanskohercegovački kickboksač Arian Sadiković nastupa u ''main eventu'', a radi se ujedno i o meču za prvaka ONE-ove lake kategorije.

Sjajni surinamsko-nizozemski kickboksač Regian Eersel branit će svoj pojas, a Sadiković će pokušati prekinuti njegov niz od 18 uzastopnih pobjeda. 27-godišnji Sadiković odrastao je u Njemačkoj i tamo živi, a njegovi roditelji Bosnu i Hercegovinu napustili su tijekom rata.

Sadiković je prema Gloryjevoj službenoj web stranici na omjeru od 21 pobjede i tri poraza. Radi se o jako kvalitetnom kickboksaču, a titula u ONE-u neizmjerno puno bi mu značila.

''Želim postati ONE-ovim prvakom u lakoj kategoriji. To je moj najveći cilj. Kad osvojim pojas, prvo ću se vratiti u Njemačku, a nakon toga ću posjetiti i BiH, državu u kojoj je moja obitelj odrasla. Želim im pokazati pojas jer tamo imam puno rodbine, a najviše podrške dobivam iz Bosne i Sandžaka.'', rekao je Arian u intervjuu za ONE.

Jedna borba (Smilla Sundell vs. Jackie Buntan) preostala je do ''main eventa''. Kroz maksimalno 30 minuta (moguće i ranije, ovisno koliko će potrajati sunaslovna borba večeri), Sadiković i Eersel kročit će u kavez, a ovaj meč nikako nemojte propustiti.

Prijenos Sadikovićeve borbe možete pogledati OVDJE.

Linker
14. svibanj 2024 17:52