Regija

Duško Todorović dogovorio novi nastup u UFC-u: Vraća se već sljedećega mjeseca

Duško Todorović

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Protivnik mu ima isti omjer u UFC-u kao i on

Duško Todorović dogovorio je novi nastup u UFC-u. Srpski srednjaš se vraća nakon što je u petom mjesecu ove godine izgubio nokautom u prvoj rundi, a sada će povratak pobjedama tražiti protiv Jordana Wrighta.

Nakon što je Duško uspješno debitirao na najvećoj sceni svladavši Dequana Townsenda tehničkim nokautom, uslijedila su dva poraza. Uspio je Duško prekinuti taj niz te je pobijedio Makija Pitola krajem prošle godine, no onda je opet uslijedio poraz od Chidija Njoukanija nokautom u prvoj rundi.

Protivnik će mu biti Jordan Wright, borac koji ima identičan omjer u UFC-u kao i Duško, dvije pobjede i tri poraza. Wright se posljednji puta borio u četvrtom mjesecu ove godine kada je ‘submissionom‘ izgubio od Marc-Andrea Barriaulta, a prije toga je tehničkim nokautom poražen od Bruna Silve. Borio se Wright i protiv Joaquina Buckleyja u svom drugom UFC nastupu, no tu je bio nokautiran u drugoj rundi.

Borba između Todorovića i Wrighta održat će se na UFC Fight Night 212 priredbi 15. listopada (deseti mjesec) u UFC-ovom Apexu, a priredbu predvode Alexa Grasso i Viviane Araujo.

Kako za sad stvari stoje, Duško bi trebao nastupiti u preliminarnom dijelu programa, a od poznatijih imena na eventu nastupaju i Cub Swanson protiv Jonathana Martineza, Askar Askarov protiv Brandona Royvala, te Misha Cirkunov protiv Alonza Menifielda.

Linker
16. svibanj 2024 01:32