Regija

Duško Todorović ‘zarobljen‘ na Maldivima: ‘Odmor je u kratko vremena postao horor!‘

Duško Todorović
 Screenshot
Neugodno iznenađenje doživjeli su Duško Todorović i djevojka kad su se spremali na povratak kući

Srpski borac i član UFC-a, Duško Todorović, trenutno se nalazi na Maldivima, gdje je s djevojkom otputovao na odmor. To samo po sebi ne bi bila vijest, da se nažalost nije dogodila jedna vrlo neugodna situacija, zbog koje Duško traži savjetć bilo koga tko je u stanju pomoći ili tko je imao iskustvo slično njegovom.

Naime, kako je opisao u objavi koju je postavio kao "story" na svoju službenu Facebook i Instagram stranicu, Duško i Tijana otišli su na PCR test na koronavirus, koji je nužan prije leta. Tijana je odmah bila negativna, dok je Duško na prvom testu okarakteriziran kao "neuvjerljiv/inconclusive", dok mu je nalaz drugog testa pozitivan. Duško je dodao kako nema nikakvih simptoma, kako su na Maldive došli s negativnim testom te kako im ne dozvoljavaju još jedno testiranje nego su odmah upućeni u karantenu koja bi trebala trajati 14 dana, uz još dodatna dva dana za novi test, nakon kojega nije sigurno da će nalaz biti negativan.

image
Screenshot (instagram)

Duško je zatražio pomoć bilo koga tko se razumije u situaciju ili tko bi mogao imati neko iskustvo. Naime, dodatna dva tjedna na Maldivima, osim izgubljenog vremena donose i veliki neplanirani trošak.

On je inače već jednom bio pozitivan na COVID-19 testu. Bilo je to u srpnju prošle godine, kad je trebao otputovati na Fight Island, na svoju prvu UFC borbu. Tada je bio pozitivan na posljednjem testu prije leta, iako je sve do tada bio negativan. Kako tim putem nije imao nikakve simptome niti je itko od njemu bliskih osoba bio pozitivan, borac je bio uvjeren kako je tim putem bilo greška u pitanju. Nakon toga je dva puta uspješno otputovao na Fight Island, u listopadu prošle i siječnju ove godine te je odradio dvije UFC borbe.

Nažalost, kako je sam Duško napisao, raj se u kratkom vremenu pretvorio u horor te je sad doveden u nezavidnu situaciju. Ako je netko od naših čitatelja upoznat sa situacijom, može se Dušku javiti putem poruke na jednoj od dvije navedene mreže.

Tako će Duško nažalost i po ružnoj uspomeni pamtiti odmor na kojem je doživio lijepe trenutke, od kojih je neke također podijeio putem društvenih mreža.

Linker
23. svibanj 2024 23:13