Regija

FNC do kraja godine sprema brutalan event! Vraća se Pejić, a tu su i Bosančić, Bukvić, Kosić i Vrtačić

Filip Pejić

 Foto Olimpik/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Datum i lokacija se još ne znaju, ali za očekivati je sredinu-kraj idućeg mjeseca

Jutros je FNC objavio da nas do kraja godine očekuje još jedan brutalan event! Kako su fanovi i priželjkivali, na njemu ćemo gledati neka od najboljih imena kojima organizacija trenutno raspolaže, a u ostatku teksta možete pročitati što je to FNC spremio za vjerojatno idući mjesec.

Filip Pejić se napokon vraća u kavez, ovog puta po prvi puta nastupa u FNC-u. Nakon posljednje borbe na KSW-u je bio na operaciji te nije nastupao od drugog mjeseca i poraza od Dawida Smielowskog, a protivnik će mu biti Arlen ‘‘Benks‘‘ Ribeiro (12-4-0) koji je FNC-ovoj publici poznat sa FNC 7 eventa kada je za manje od minute završio Krekera Silvu.

Sunaslovna borba večeri će sigurno donijeti pravi vatromet, a radi se o borbi između Jakoba Kosića i Đorđa Bukvića. Jakob u MMA-u nije nastupio od četvrtog mjeseca prošle godine kada je poražen od Marka Ostaneka u finalu Armagedona, dok je Bukvić nastupao na FNC 7 priredbi u pulskoj areni gdje je pobijedio Ahmeta Rasim Palu.

Još jedna borba koju je FNC otkrio je ona u srednjoj kategoriji između Matije Bosančića i Andija Vrtačića. Matija je inače osvajač Armagedona koji u profesionalnoj karijeri ima dvije pobjede i bez poraza, a posljednji profesionalni nastup je odradio na FNC 5 priredbi. S druge strane Vrtačić dolazi iz poraza od Đanija Barbira na FNC 7 priredbi, tako da će u ovom odličnom meču tražiti povratak pobjedama.

Na kraju valja pohvaliti FNC-ov ‘‘matchmaking‘‘ koji nam je omogućio da do kraja godine gledamo još jedan odličan event, a ovaj FNC 9 će zasigurno ponuditi još odličnih borbi osim navedene tri. Točan datum i lokacija će još biti objavljeni.

Linker
18. svibanj 2024 07:50