Regija

FNC dolazi u zagrebačku Arenu! Sprema se najveća FNC-ova priredba do sada

Ivan Erslan i Saša Zorić

 RONALD GORSIC Cropix
Otkrili su nekoliko velikih imena koja će nastupiti na FNC 11 priredbi, a za sada izgleda i više nego obećavajuće

‘‘Vrijeme je za najveći FNC event do sada!‘‘, započeli su objavu na Instagramu iz ponajbolje regionalne promocije. Iz onoga što možemo vidjeti u ovom trenutku, izgleda da će to uistinu biti tako. FNC je danas objavio veliku vijest: krajem idućega mjeseca održat će se priredba u Zagrebu!

Nakon solidne prošle godine, FNC je u ovu krenuo još jače. Pokrenuli su i četvrtu sezonu Armagedona, a i u Ljubuškom su održali priredbu na kojoj je ‘‘Croata‘‘ Barrio postao prvim prvakom u lakoj kategoriji.

No, FNC 11 sprema još nešto veće! 28.5. u zagrebačkoj Areni nas očekuje pravi spektakl, a otkrili su da će se na ‘‘cardu‘‘ naći borci poput Satoshija Ishiija, Ivana Erslana, Marka Bojkovića, Filipa Pejića i Ivice Truščeka. Naravno, nisu otkrili protiv koga će se ovi borci boriti, no ovo je odličan početak ako uzmemo u obzir koliko još mjesta ima na priredbi.

Inače, sva ova imena su barem jednom nastupila na FNC-u, a Ivan Erslan se vraća u kavez nakon napada na KSW-ovu titulu u poluteškoj kategoriji, nažalost neuspješnog. U FNC-u je do sada odradio dva nastupa te ima i dvije pobjede – protiv Jusufa Hajrovića i protiv Henriquea Da Silve.

Ishii se u MMA borilište vraća nakon izleta u boks i kickboks, a trenutno posljednji MMA nastup je odradio upravo na FNC 6 priredbi. Nakon ozljede i duge pauze se vraća i Marko Bojković, a priredbu u zagrebačkoj areni je teško zamisliti bez Filipa Pejića.

Što na kraju reći nego da jedva čekamo priredbu i vidjeti ostatak ‘‘carda‘‘. Za sada izgleda obećavajuće, a i vjerujemo da su iz organizacije pripremili pravi spektakl jer je Arena uistinu veliki zalogaj.

Što se ulaznica tiče, još uvijek nema informacija, no uskoro bi se trebale pustiti u prodaju.

Linker
13. svibanj 2024 13:17