Regija

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Puštene su u prodaju ulaznice za FNC-ov spektakl u Beogradu

Vaso Bakočević (lijevo) i Francisco Croata Barrio

 Screenshot (voyo.hr)
Cijene ulaznica uistinu su povoljne i svima preporučamo dolazak na FNC u Beogradu

Nešto više od mjesec dana uoči FNC 13 eventa koji će se 4.11. održati u Beogradu, ulaznice su službeno puštene u prodaju. Dražen Forgač podijelio je ovu informaciju putem svog Instagram profila, a ulaznice su dostupne na tickets.rs web stranici.

Još od ranije poznato je u kojoj će dvorani event biti održan. Radi se o Hali Aleksandar Nikolić, odnosno o dvorani poznatijoj pod nazivom ‘‘Pionir‘‘. Službeni kapacitet dvorane iznosi osam tisuća mjesta, ali kapacitet uvijek ovisi i o vrsti priredbe.

Kad su cijene ulaznica u pitanju, prije svega bitno je istaknuti kako su mjesta podijeljena po kategorijama. Tako ulaznice iz najjeftinije kategorije 11 koštaju samo 1150 srpskih dinara, odnosno 9,81 eura. Uistinu mizerna cijena za jedan ovakav borilački spektakl.

Cijena ulaznica iz najskuplje kategorije (Kategorija 2) osjetno je veća, ali radi se i o onim najboljim mjestima u dvorani. Odlučite li se za takvu ulaznicu, morat ćete izdvojiti 11700 srpskih dinara, odnosno, 99,77 eura.

FNC je prije nekoliko dana potvrdio dva spektakularna meča. Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio i Vaso Bakočević borit će se u meču na tri runde i ‘‘Croatina‘‘ titula prvaka u lakoj kategoriji neće biti ulog u tom meču.

Nikola Joksović i Savo Lazić odradit će meč na pet rundi, a Joksović kao novopečeni prvak velter kategorije prvi puta će braniti svoj pojas. Iskusni Lazić pokušat će pomrsiti račune talentiranom Joksoviću, ali neće mu biti lako. Joksović i Lazić ujedno će i predvoditi FNC-ov event u Beogradu.

Naravno da će Marko Bojković također nastupiti u Beogradu, ali još uvijek se čeka službena potvrda njegovog protivnika. S nestrpljenjem iščekujemo i ostatak ‘‘fight carda‘‘, a ulaznice već sada možete kupiti putem LINKA.

Preporučamo da što brže odradite kupnju i osigurate svoje mjesto, jer ogroman je interes za ovim eventom.

Linker
11. travanj 2024 09:16