Regija

Ponajbolji regionalni MMA trener kritizirao trend ‘trash talka‘: ‘95 posto fanova zapravo su imbecili‘

Ognjen Babić (lijevo), Nikola Joksović (sredina) i Nemanja Milošević

 Instagram (nemanja Milošević)
Nemanja Milošević dao je vrlo zanimljiv osvrt na situaciju koja sve više zahvaća borilački sport

Novosadska dvorana Car Dušan Silni imala je jako dobru godinu na regionalnoj sceni, a njihovi borci Ognjen Babić i Nikola Joksović polučili su velike uspjehe pod okriljem Fight Nation Championship organizacije (FNC).

Nikola Joksović upisao je dvije pobjede u dva nastupa unutar FNC-a, dok je Ognjen Babić dvama vrhunskim nastupima osvojio FNC Armagedon turnir u velter kategoriji. Upravo ovaj potonji, Ognjen Babić, dobio je pohvale od strane Francisca ‘‘Croate‘‘ Barria koji je gostova u MMA Respect podcastu dok Darka Lazića (ne radi se o pjevaču, op.a.).

‘‘Ima jedan Srbin koji mi se jako sviđa, a to je (Ognjen) Babić. Njega nitko ne spominje, a to je odličan borac. Taj momak će daleko dogurati i to sa stopostotnom sigurnošću mogu reći.‘‘, rekao je ‘‘Croata‘‘, a voditelj podcasta istaknuo je da se Ognjena Babića vjerojatno ne spominje jer se ne služi ‘‘trash talkom‘‘ i javnim prozivkama/vrijeđanjima drugih boraca.

Barrio i Lazić složili su se i da je Nemanja Milošević jedan od najboljih MMA trenera u regiji, a Barrio je iskazao želju da odradi jedan trening kamp u dvorani Car Dušan Silni pod paskom Nemanje Miloševića.

Nedugo nakon toga, Milošević se serijom ‘‘storyja‘‘ na Instagramu oglasio i prokomentirao je izrečeno unutar podcasta, naročito dio vezan za Ognjena Babića.

‘‘‘Nitko ga ne spominje (Babića) jer nema trash talka‘. Ovo je nažalost istina, jer to ocrtava jasnu sliku da 95 posto ljudi koji ovaj sport, zapravo su totalni imbecili koje više zanima što je netko o nekome rekao, nego što ih zanima istinski prikaz vjštine.‘‘, između ostalog napisao je Milošević u prvom Instagram ‘‘storyju‘‘.

image

Instagram story Nemanje Miloševića

Instagram (nemanja Milošević)

Osvrt ovog jako dobrog MMA trenera nastavio se kroz još dva Instagram ‘‘storyja‘‘ koja vam donosimo u nastavku članka.

image

Instagram story Nemanje Miloševića

Instagram (nemanja Milošević)

image

Instagram story Nemanje Miloševića

Instagram (nemanja Milošević)

Nije tajna da Nemanja Milošević zazire od boraca koji se medijski eksponiraju daleko više nego što bi trebali s obzirom na svoj status i svoje borce drži podalje od takve prakse.

Mnogi će se složiti da je to najispravniji pristup, naročito za mlade borce. Problem je što je ona druga strana puno glasnija i ‘‘trash talkeri‘‘ odavno su preuzeli primat nad tišim, samozatajenijim borcima, barem kad su popularnost i interes fanova u pitanju.

Linker
02. svibanj 2024 14:01